مواد لازم برای تهیه چیپس کدو و بادمجان
کدو سبز یا بادمجان : 2 عدد
روغن زیتون : 1/1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان : حدود 1/3 فنجان
پودر سوخاری : 1/3 فنجان
برگ ریحان تازه، ریز خرد شده : 1/4 فنجان
پودر سیر : 1/4 قاشق چای خوری
نمک : 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه چیپس کدو و بادمجان
فر را روشن و روی درجه 425 درجه فارنهایت قرار دهید.
کدو ها را بشویید و حلقه حلقه خرد کنید.
با قلمو روی کدوهای حلقه شده را روغن زیتون بزنید.
در یک ظرف کوچک پنیر پارمسان، پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
کدوهاش آغشته به روغن زیتون را درون این مواد غلطانده و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
بعد از اتمام کار روی کدوها ریحان خرد شده بریزید.
کدوها را درون فر قرار داده و برای 25 الی 30 دقیقه صبر کنید تا کاملا ترد شود.