Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

21
اردیبهشت
سالاد اسفناج

سالاد اسفناج

در این مقاله دستور تهیه سالاد اسفناج برای شما قرار داده شده است.

سالاد اسفناج

مواد لازم:

اسفناج                                                   به میزان دلخواه

مرغ                                                        چند تکه کوچک

 سُس زرشک، شاه توت و رزبری                 به میزان دلخواه

روش تهیه:

تکه های مرغ را گریل کرده و با اسفناج مخلوط می‌کنیم. سس زرشک، شاه توت و رزبری را نیز به میزان دلخواه به آن اضافه می‌کنیم. برای تزئین نیز می‌توان از میوه رزبری استفاده کرد.

برچسب ها: آشپزی رژیمی، اسفناج، سالاد اسفناج، سس رزبری، سس زرشک تعداد بازديد: 3042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز