Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:20

28
مهر
كباب دريايی با سالاد زنجفيل

كباب دريايی با سالاد زنجفيل

فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی نسوز را كمی چرب كنید و روی آن كاغذ روغنی بیندازید.

تحریریه مجله دنیای تغذیه


مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم كباب دريايی با سالاد زنجفيل

برای 4 نفر

میگو 16 عدد (720 گرم)     720 گرم    550 كیلوكالری
فیله ماهی سفید     600 گرم    1000 كیلوكالری
سویا سس رقیق      2 قاشق غذاخوری    15 كیلوكالری
سركه سیب    2 قاشق غذاخوری    5كیلوكالری
جوانه ماش    2 پیمانه (160 گرم)    570 كیلوكالری
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده    1 عدد متوسط    10 كیلوكالری
فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده     1 عدد متوسط    10 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده     4 ساقه    20 كیلوكالری
برگ‌های گشنیز تازه    یك‌دوم پیمانه    20 كیلوكالری
زنجفیل تازه    5 سانتیمتر    5 كیلوكالری
 

روش تهیه كباب دريايی با سالاد زنجفيل

فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی نسوز را كمی چرب كنید و روی آن كاغذ روغنی بیندازید. پوست و رگ‌های میگو را بگیرید، اما دم آن را جدا نكنید. ماهی را به 16 قسمت تقسیم كنید. به ترتیب، ‌ماهی و میگو را در 8 سیخ چوبی فرو كنید و سیخ‌ها را بر روی سینی قرار دهید. سس‌ را در ظرف كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید و نیمی از آن را روی كباب بریزید. سیخ‌ها را برگردانید تا تمام قسمت‌های ماهی و میگو به سس آغشته شود. حالا آنها را حدود 10 دقیقه در فر برشته كنید. اكنون بقیه سس، سركه، جوانه، ‌فلفل دلمه‌ای‌ها، پیاز، گشنیز و زنجفیل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كباب را همراه با سالاد میل نمایید.

 

برچسب ها: کباب، كباب دريايی با سالاد زنجفيل، کباب دریایی، مواد لازم کباب دریایی، روش تهیه کباب دریایی تعداد بازديد: 1383 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز