تحریریه مجله دنیای تغذیه
مواد لازم كباب دريايی با سالاد زنجفيل
برای 4 نفر
میگو 16 عدد (720 گرم) 720 گرم 550 كیلوكالری
فیله ماهی سفید 600 گرم 1000 كیلوكالری
سویا سس رقیق 2 قاشق غذاخوری 15 كیلوكالری
سركه سیب 2 قاشق غذاخوری 5كیلوكالری
جوانه ماش 2 پیمانه (160 گرم) 570 كیلوكالری
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 1 عدد متوسط 10 كیلوكالری
فلفل دلمهای سبز خرد كرده 1 عدد متوسط 10 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده 4 ساقه 20 كیلوكالری
برگهای گشنیز تازه یكدوم پیمانه 20 كیلوكالری
زنجفیل تازه 5 سانتیمتر 5 كیلوكالری
روش تهیه كباب دريايی با سالاد زنجفيل
فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی نسوز را كمی چرب كنید و روی آن كاغذ روغنی بیندازید. پوست و رگهای میگو را بگیرید، اما دم آن را جدا نكنید. ماهی را به 16 قسمت تقسیم كنید. به ترتیب، ماهی و میگو را در 8 سیخ چوبی فرو كنید و سیخها را بر روی سینی قرار دهید. سس را در ظرف كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید و نیمی از آن را روی كباب بریزید. سیخها را برگردانید تا تمام قسمتهای ماهی و میگو به سس آغشته شود. حالا آنها را حدود 10 دقیقه در فر برشته كنید. اكنون بقیه سس، سركه، جوانه، فلفل دلمهایها، پیاز، گشنیز و زنجفیل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كباب را همراه با سالاد میل نمایید.