اسكالوپ بوقلمون و قارچ
مواد لازم برای 4 نفر
سینه بوقلمون 4 عدد (85 گرمی) 360 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده 4 ساقه 20 كیلوكالری
سیر خرد كرده 2-1 حبه 0 كیلوكالری
قارچ 100 گرم 13 كیلوكالری
فلفل سیاه كمی 0 كیلوكالری
فیله گوجه فرنگی 1 عدد 8 كیلوكالری
روش تهیه
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینه بوقلمونها را بین دو كیسه نایلونی قرار دهید و كمی آنها را بكوبید تا به ضخامت 5 میلیمتر در آیند. مراقب باشید گوشت بوقلمون پاره نشود! سپس روی آن را بپوشانید و كنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی؛ پیازچهها، سیر، قارچ و گوجهفرنگی را 1 دقیقه در دستگاه غذاساز بریزید تا ریز خرد شوند. فلفل را به مواد میانی بیفزائید تا مزهدار شود. روی سینه بوقلمونها را با موادمیانی بپوشانید و آنها را رول كنید. اكنون اسكالوپها را با خلال چوبی دندان محكم كنید. سپس 4 مربع
15 سانتیمتری از كاغذ روغنی ببرید و هر یك از اسكالوپهای بوقلمون را در آن بپیچید.آنگاه بستهها را در سینی نسوزی بچینید و 20-25 دقیقه در فر بپزید. اسكالوپها را از فر خارج كنید، كاغذش را جدا كنید و به حلقههای 2 سانتیمتری ببرید.