مرغ زنجفیلی
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 1/5 كیلوگرم 1600 كیلوكالری
آب حدود 2 لیتر (8 پیمانه) 0كیلوكالری
بادیان ستارهای 2 عدد 0كیلوكالری
زنجفیل تازه حلقهای خرد كرده 5 سانتیمتر 0كیلوكالری
سیر حلقهای خرد كرده 1 حبه 0كیلوكالری
نمك كمی 0 كیلوكالری
پیاز چهار قاچ كرده 1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
سركه 1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
سویا سس 1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
زنجفیل تازه و رنده كرده 1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
پیازچه خرد كرده 2 ساقه 10 كیلوكالری
روش تهیه
مرغ را در قابلمه بزرگی بریزید و مقدار كافی آب مرغ به آن بیفزائید تا روی مرغ را بپوشاند. سپس بادیان ستارهای، زنجفیل، سیر، نمك، پیاز و دانه فلفل سیاه را اضافه كنید و آن را به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را كم كنید و صبر كنید تا مرغ بپزد و آب آن كاملا جذب شود. سپس مرغ را تكه تكه كنید و با سس فراهم كرده و گشنیز میل كنید.
یادآوری 1: برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید.
یادآوری 2: درصورت تمایل، مقداری مغز تخمه آفتابگردان روی غذا بپاشید.