Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 14:26

19
مهر
مرغ زنجفیلی

مرغ زنجفیلی

طرز تهبه مرغ زنجفیلی

 مرغ زنجفیلی

 

 

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای 4 نفر

سینه مرغ   1/5 كیلوگرم  1600 كیلوكالری

 

آب  حد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 2 لیتر (8 پیمانه)  0كیلوكالری

 

باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یان ستاره‌ای  2 عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  0كیلوكالری

 

زنجفیل تازه حلقه‌ای خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه    5 سانتیمتر  0كیلوكالری

 

سیر حلقه‌ای خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه   1 حبه  0كیلوكالری 

 

نمك  كمی  0 كیلوكالری

 

پیاز چهار قاچ كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه  1 عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ متوسط  18 كیلوكالری 

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون   2 قاشق غذاخوری  270 كیلوكالری

سركه  1 قاشق غذاخوری  0 كیلوكالری

سویا سس  1 قاشق چایخوری  0 كیلوكالری

زنجفیل تازه و رند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه   1 قاشق غذاخوری  0 كیلوكالری

پیازچه خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه  2 ساقه  10 كیلوكالری

روش تهیه

مرغ را د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه بزرگی بریزید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و مقد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ار كافی آب مرغ به آن بیفزائید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا روی مرغ را بپوشاند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. سپس باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یان ستاره‌ای، زنجفیل، سیر، نمك، پیاز و د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انه فلفل سیاه را اضافه كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و آن را به جوش بیاورید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. آنگاه حرارت را كم كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و صبر كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا مرغ بپزد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و آب آن كاملا جذب شود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. سپس مرغ را تكه تكه كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و با سس فراهم كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه و گشنیز میل كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

یاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آوری 1: برای تهیه سس، تمام مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ را با هم مخلوط كنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و خوب هم بزنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

یاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آوری 2: د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رصورت تمایل، مقد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اری مغز تخمه آفتابگرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان روی غذا بپاشید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

برچسب ها: روغن زیتون، سویا، سركه، مرغ زنجفیلی تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز