خوراك مرغ با انجیر و گردو
مواد لازم برای 6 نفر
ران مرغ (كامل) 6 عدد (300 گرمی) 579 كیلوكالری
زیره 2 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
پودر زنجفیل 2 قاشق چایخوری 5 كیلو كالری
دارچین 2 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
پیاز قرمز حلقهای خرد كرده 1 عدد درشت 25 كیلوكالری
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
آب مرغ یكو نیم پیمانه (375 میلیلیتر) 75 كیلوكالری
عسل 2 قاشق غذاخوری 86 كیلوكالری
انجیر تازه دو نیم كرده 6 عدد متوسط 44 كیلوكالری
برگهای اسفناج 50 گرم (ریز) 5/12 كیلوكالری
گردوی خرد كرده 60 گرم 413 كیلوكالری
جعفری تازه و خرد كرده 20 گرم 7 كیلوكالری
روش تهیه
مرغ و زیره را همراه با نیمی از زنجفیل و نیمی از دارچین در كاسه بزرگی مخلوط كنید. حالا روغن و 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) از آب مرغ را در تابه مناسبی گرم كنید و مرغ را در آن بپزید تا قدری نرم شود. اكنون مرغ را از تابه خارج كنید. آب مرغ باقیمانده را در تابه بریزید و گرم كنید و پیاز را به آن بیفزایید تا نرم شود. سپس زعفران و زنجفیل و دارچین باقیمانده را اضافه كنید و حدود 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا پیاز معطر شود. آنگاه مرغ را همراه با آب مرغ به تابه برگردانید و بپزید.
حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر كنید تا مرغ كاملا بپزد. اكنون مرغ را از تابه خارج كنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند . سپس نیمی از عسل را به سس اضافه كنید و حدود 10 دقیقه صبر كنید تا سس قهوهای و كمی غلیظ شود. در این هنگام انجیرها را بر روی كاغذ روغنی بچینید و روی سینی فر قرار دهید به صورتی كه سمت برش خورده آنها به رو باشد و روی آنها از عسل باقیمانده بریزید. آنگاه حدود 5 دقیقه زیر گریل از قبل گرم كرده قرار دهید تا كمی قهوهای شوند.
حالا مرغ را همراه با اسفناج به تابه برگردانید و بپزید. خوراك مرغ را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بكشید و با انجیر كاراملی، گردو و جعفری بیارائید.یادآوری: گردو را قبل از مصرف در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شود. در هنگام تفت دادن پیوسته گردو را هم بزنید.
انرژی كل:
1400 كیلوكالری