ديپ سبزی با ارده و پنير فتا
مواد لازم برای 4 نفر
ارده ........................................1 قاشق غذاخوری
پنیر فتا ................................500 گرم
جعفری تازه و خرد كرده.............1 قاشق غذاخوری
نمك......................................به مقدار كم
گلچههای گل كلم تازه.............. 20 عدد
گلچههای براكلی تازه.............. 20 عدد
مارچوبه تازه...........................150 گرم
روش تهیه
پنیر، ارده، جعفری و نمك را در مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. سپس دیپ را در كاسه كوچكی بریزید.
رویش را بپوشانید و دستكم 15 دقیقه در یخچال نگه دارید حالا 2 لیتر آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید و سبزیجات را به آن اضافه كنید و حدود 2 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سبزیجات را بلافاصله در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و سپس آبكشی كنید. دیپ را همراه با سبزیجات میل نمایید.
انرژی كل:
1400 كیلوكالری