Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:42

18
شهریور
ديپ سبزی با ارده و پنير فتا

ديپ سبزی با ارده و پنير فتا

طرز تهیه ديپ سبزی با ارده و پنير فتا

ديپ سبزی با ارده و پنير فتا

 

مواد لازم برای 4 نفر

ارده ........................................1 قاشق غذاخوری

پنیر فتا ................................500  گرم

جعفری تازه و خرد كرده.............1 قاشق غذاخوری

نمك......................................به مقدار كم

گلچه‌های گل كلم تازه.............. 20 عدد

گلچه‌های براكلی تازه.............. 20 عدد

مارچوبه تازه...........................150 گرم

 

روش تهیه

 

پنیر، ارده، جعفری و نمك را در مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود. سپس دیپ را در كاسه كوچكی بریزید.

رویش را بپوشانید و دست‌كم 15 دقیقه در یخچال نگه دارید حالا 2 لیتر آب را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید و سبزیجات را به آن اضافه كنید و حدود 2 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سبزیجات را بلافاصله در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و سپس آبكشی كنید. دیپ را همراه با سبزیجات میل نمایید.

 

انرژی كل:

 1400 كیلوكالری

برچسب ها: مارچوبه، گل كلم، ديپ سبزی با ارده و پنير فتا تعداد بازديد: 700 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز