Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:04

19
آبان
نان سير و بذر كتان

نان سير و بذر كتان

آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا عسل حل شود. حالا پودر مایه خمیر را رویش بپاشید و كنار بگذارید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم نان سير و بذر كتان

 برای 4 نفر

آب ولرم                            310 میلی‌‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)            0 كیلوكالری

عسل                               2 قاشق غذاخوری                                    90 كیلوكالری

پودر مایه خمیر فوری           1 قاشق غذاخوری                                     0 كیلوكالری

آرد سبوسدار                    225 گرم                                                  700 كیلوكالری

آرد سفید                        225 گرم                                                  760 كیلوكالری

نمك                              1 قاشق چایخوری                                      0 كیلوكالری

روغن زیتون                    1 قاشق غذاخوری                                      135 كیلوكالری

سیر رنده كرده                3 حبه                                                      0 كیلوكالری

پودر بذر كتان                  1 قاشق چایخوری                                      10 كیلوكالری

كنجد قهوه‌ای                 یك‌دوم قاشق چایخوری                                10 كیلوكالری

كنجد سفید                  یك‌دوم قاشق چایخوری                                10 كیلوكالری

ریحان خشك آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری                                6 كیلوكالری

انرژی كل:      1700 كیلوكالری 

روش تهیه نان سير و بذر كتان

آب و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا عسل حل شود. حالا پودر مایه خمیر را رویش بپاشید و كنار بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاید. اكنون مایه خمیر ورآمده، آرد، نمك و روغن زیتون را مخلوط كنید و 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و صافی بدست آید. می‌توانید این كار را با دستگاه غذاساز انجام دهید. در اینصورت 2 دقیقه دستگاه را روشن كنید تا خمیر یكدست شود.

روی ظرف حاوی خمیر را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید. حال از خمیر 4 توپ یك اندازه درست كنید، در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 30 دقیقه كنار بگذارید. اینك هر توپ را با وردنه به ضخامت 2 سانتیمتر روی سطح آرد پاشیده باز كنید. روی خمیر‌ها قدری روغن زیتون بمالید و سیر، پودر بذر كتان، كنجد قهوه‌ای، كنجد سفید و ریحان  بپاشید. نان‌ها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و 15دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه نان‌ها را برش بزنید و میل كنید.

بذر كتان به علت دارا بودن آنتی‌اكسیدان‌های مهم، نقش مهمی در مبارزه با سرطان دارد و می‌تواند با پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی، با سرطان مبارزه كند.

 

برچسب ها: نان، آموزش نان، نان سير و بذر كتان، مواد لازم نان سير و بذر كتان، روش تهیه نان سير و بذر كتان تعداد بازديد: 1269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز