تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم خوراك مرغ و عدس
برای 6 نفر
سینه مرغ بدون پوست 8 عدد (5/1 كیلوگرم) 1590 كیلوكالری
آب مرغ 1 پیمانه (250 میلیلیتر) 50 كیلوكالری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط 18 كیلوكالری
سیر له كرده 1 حبه 0 كیلوكالری
پوره گوجهفرنگی 400 گرم 70 كیلوكالری
قارچ حلقهای خردكرده 300 گرم 40 كیلوكالری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
پودر ارگانوی خشك یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
عدس قرمز یكسوم پیمانه (65 گرم) 200 كیلوكالری
زیتون بدون هسته یكدوم پیمانه (80 گرم) 80 كیلوكالری
جعفری تازه و خرد كرده 2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
انرژی كل: 2100 كیلوكالری
روش تهیه خوراك مرغ و عدس
قابلمه بزرگی را روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه مرغ و 2 قاشق غذاخوری از آب مرغ را بیفزایید و تفت دهید. گهگاهی آن را برگردانید. وقتی مرغ طلائی شد آن را از تابه خارج كنید. آنگاه پیاز، سیر و 2 قاشق غذاخوری آب مرغ را به تابه اضافه كنید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. حالا پوره گوجهفرنگی، قارچ، رب گوجهفرنگی، آب مرغ، ارگانو و عدس را بیفزایید و مرغ را به تابه برگردانید. در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا خوراك به آرامی برای حدود 30 دقیقه بجوشد و مرغ نرم شود. اكنون زیتون و جعفری را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بكشید.
نکته تغذیهای: یكی از اثرات خوب عدس كاهش كلسترول میباشد كه به خاطر مقدار قابل توجه و نوع فیبرهای آن است. همین فیبرها میتوانند به كاهش قندخون كمك كنند.