تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم سوپ نخودفرنگی و پستو
برای 4 نفر
سیبزمینی خرد كرده 2 عدد درشت 280 كیلوكالری
آب مرغ 3 پیمانه (750 میلیلیتر) 150 كیلوكالری
سس پستو یكدوم پیمانه (130 گرم) 310 كیلوكالری
نخودفرنگی 3 پیمانه (360 گرم) 300 كیلوكالری
انرژی كل 1040 كیلوكالری
روش تهیه سوپ نخودفرنگی و پستو
سیبزمینی، 3 پیمانه (750 میلیلیتر) آب، آب مرغ و نیمی از سس پستو را در قابلمه بزرگی بریزید و آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا حدود 15 دقیقه به آرامی بجوشد و سیبزمینی نرم شود. آنگاه نخودفرنگی را به قابلمه اضافه كنید و صبر كنید بدون گذاشتن در به آرامی بجوشد تا نخودفرنگی نرم شود. حالا 10 دقیقه صبر كنید تا سوپ خنك شود. در این هنگام بقیه پستو و 1 قاشق غذاخوری آب را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید. سوپ را در مخلوطكن بریزید و بعد آن را به قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اكنون روی سوپ از مخلوط پستو بریزید و آن را میل نمائید.
یادآوری: برای تهیه سس پستو؛ 100 گرم ریحان تازه را همراه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.
نکته تغذیهای: نخودفرنگی حاوی كاروتنها میباشد كه از اثرات مخرب اشعه ماوراء بنفش بر عدسی چشمها و پیشرفت آب مروارید جلوگیری مینماید.