تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم سالاد ميگوی برشته
برای 2 نفر
میگوی پاك كرده 250 گرم 220 كیلوكالری
روغن زیتون یا روغن كانولا 1 قاشق چایخوری 45 كیلوكالری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
كاهوی خرد كرده 300 گرم 45 كیلوكالری
كرفس ریز خرد كرده 1 ساقه متوسط 3 كیلوكالری
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك 10 كیلوكالری
گوجهفرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 8 عدد 15 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
ماست كمچرب 3 قاشق غذاخوری 20 كیلوكالری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
پوست لیموی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شیر كم چرب 2-1 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
انرژی كل: 500 كیلوكالری
روش تهیه سالاد ميگوی برشته
اجاقگاز یا گریل را روشن كنید. میگوها را در 2 سیخ فلزی فرو كنید، به صورتی كه بین میگوها، نیم سانتیمتر فاصله باشد. با قلممو روی آنها روغن بمالید و رویشان نمك بپاشید. سپس كبابها را بر روی گریل با حرارت ملایم قرار دهید. روی آنها را بپوشانید و 6-4 دقیقه بپزید. گهگاهی سیخهای كباب را برگردانید تا میگوها صورتیرنگ شوند. آنگاه در دو بشقاب سرد، كاهو، كرفس، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بریزید. حالا میگوها را از سیخ دربیاورید و بر روی گوجهفرنگیها قرار دهید. سالاد را با سس فراهم كرده میل كنید.
روش تهیه سس
در كاسه كوچكی، تمام مواد مورد نیاز برای سس را با هم مخلوط كنید و شیر را نیز تا حدی به آن بیفزایید كه به غلظت مورد نظر برسد.
نکته تغذیهای: مصرف میگو به دلیل دارا بودن عنصر سلنیوم، منجر به افزایش تولید اسپرم و افزایش باروری میشود.