Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 09:56

26
آبان
سالاد ميگوی برشته

سالاد ميگوی برشته

اجاق‌گاز یا گریل را روشن كنید. میگوها را در 2 سیخ فلزی فرو كنید، به صورتی كه بین میگوها، نیم سانتیمتر فاصله باشد.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم سالاد ميگوی برشته

برای 2 نفر

میگوی پاك كرده                          250 گرم                             220 كیلوكالری

روغن زیتون یا روغن كانولا             1 قاشق چایخوری                  45 كیلوكالری

نمك                                        یك‌هشتم قاشق چایخوری        0 كیلوكالری

كاهوی خرد كرده                        300 گرم                              45 كیلوكالری

كرفس ریز خرد كرده                    1 ساقه متوسط                     3 كیلوكالری

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده         1 عدد كوچك                         10 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 8 عدد                                  15 كیلوكالری

مواد لازم برای تهیه سس

ماست كم‌چرب                          3 قاشق غذاخوری                 20 كیلوكالری

روغن زیتون                               1 قاشق غذاخوری                 135 كیلوكالری

پوست لیموی رنده كرده              یك‌دوم قاشق چایخوری           0 كیلوكالری

نمك                                       یك‌هشتم قاشق چایخوری        0 كیلوكالری

شیر كم چرب                            2-1 قاشق غذاخوری              10 كیلوكالری

انرژی كل:                               500 كیلوكالری

روش تهیه سالاد ميگوی برشته

اجاق‌گاز یا گریل را روشن كنید. میگوها را در 2 سیخ فلزی فرو كنید، به صورتی كه بین میگوها، نیم سانتیمتر فاصله باشد. با قلم‌مو روی آنها روغن بمالید و رویشان نمك بپاشید. سپس كباب‌ها را بر روی گریل با حرارت ملایم قرار دهید. روی آنها را بپوشانید و 6-4 دقیقه بپزید. گهگاهی سیخ‌های كباب را برگردانید تا میگوها صورتی‌رنگ شوند. آنگاه در دو بشقاب سرد، كاهو، كرفس، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بریزید. حالا میگوها را از سیخ دربیاورید و بر روی گوجه‌فرنگی‌‌ها قرار دهید. سالاد را با سس فراهم كرده میل كنید.

روش تهیه سس

در كاسه‌ كوچكی، تمام مواد مورد نیاز برای سس را با هم مخلوط كنید و شیر را نیز تا حدی به آن بیفزایید كه به غلظت مورد نظر برسد.

نکته تغذیه‌ای: مصرف میگو به دلیل دارا بودن عنصر سلنیوم، منجر به افزایش تولید اسپرم و افزایش باروری می‌شود.

 

برچسب ها: سس سالاد، سالاد میگو، مواد لازم سالاد ميگوی برشته، روش تهیه سالاد ميگوی برشته، سالاد ميگوی برشته تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز