Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:49

12
آبان
بروسكتای لوبيا سفيد

بروسكتای لوبيا سفيد

نان‌ها را از ارتفاع به دو نیم تقسیم كنید و قسمت‌های داخلی هر نیمه را با روغن آغشته نمایید. سپس هر دو طرف نان‌ها را در فر گرم كنید.

تحریریه ماهنامه دنیای تعذیه

 

مواد لازم بروسكتای لوبيا سفيد

برای 4 نفر

نان همبرگر                         2 عدد                  260 كیلوكالری

روغن زیتون                         2 قاشق غذاخوری  270 كیلوكالری

اسفناج خرد كرده                 60 گرم                 15 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی خرد كرده           2عدد متوسط         20 كیلوكالری

لوبیا سفید پخته                  200 گرم               240 كیلوكالری

گشنیز تازه و خرد كرده          30 گرم                 10 كیلوكالری

پیاز قرمز خرد كرده                1 عدد كوچك         10 كیلوكالری

انرژی كل                           825 كیلوكالری

روش تهیه بروسكتای لوبيا سفيد

نان‌ها را از ارتفاع به دو نیم تقسیم كنید و قسمت‌های داخلی هر نیمه را با روغن آغشته نمایید. سپس هر دو طرف نان‌ها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد برشته كنید. در سمت برش داده شده از هر نیمه نان به مقدار یكسان، از مخلوط اسفناج، گوجه‌فرنگی، لوبیا، گشنیز و پیاز بریزید.

یادآوری: شما می‌توانید مقداری زیتون بدون هسته خرد كرده به مواد رویه بروسكتا اضافه كنید. 

نکته تغذیه‌ای: مصرف حبوبات بدن انسان را در برابر بروز بیماری‌های قلبی عروقی محافظت می‌كند.

 

برچسب ها: آشپزی، بروسكتای لوبيا سفيد، مواد لازم بروسکتا، روش تهیه بروسکتا، بروسکتا تعداد بازديد: 936 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز