تحریریه ماهنامه دنیای تعذیه
مواد لازم بروسكتای لوبيا سفيد
برای 4 نفر
نان همبرگر 2 عدد 260 كیلوكالری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
اسفناج خرد كرده 60 گرم 15 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده 2عدد متوسط 20 كیلوكالری
لوبیا سفید پخته 200 گرم 240 كیلوكالری
گشنیز تازه و خرد كرده 30 گرم 10 كیلوكالری
پیاز قرمز خرد كرده 1 عدد كوچك 10 كیلوكالری
انرژی كل 825 كیلوكالری
روش تهیه بروسكتای لوبيا سفيد
نانها را از ارتفاع به دو نیم تقسیم كنید و قسمتهای داخلی هر نیمه را با روغن آغشته نمایید. سپس هر دو طرف نانها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد برشته كنید. در سمت برش داده شده از هر نیمه نان به مقدار یكسان، از مخلوط اسفناج، گوجهفرنگی، لوبیا، گشنیز و پیاز بریزید.
یادآوری: شما میتوانید مقداری زیتون بدون هسته خرد كرده به مواد رویه بروسكتا اضافه كنید.
نکته تغذیهای: مصرف حبوبات بدن انسان را در برابر بروز بیماریهای قلبی عروقی محافظت میكند.