تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم خوراك ميگو با پنير فتا
برای 4 نفر
میگو 1 كیلوگرم درشت 760 كیلوكالری
پوره گوجهفرنگی 400 گرم 70 كیلوكالری
جعفری تازه و خرد كرده 2 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
پنیر فتای خرد كرده 100 گرم 250 كیلوكالری
انرژی كل: 1090 كیلوكالری
روش تهیه خوراك ميگو با پنير فتا
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم كنید. پوسته و رگهای میگو را تمیز كنید. سپس میگوها، پوره گوجهفرنگی و نیمی از جعفری را در یك ظرف 1 لیتری بریزید. نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و روی آن پنیر بپاشید. حالا خوراك میگو را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم كرده بپزید. اكنون بقیه جعفری را بر روی خوراك میگو بپاشید و در صورت تمایل آن را همراه با نان میل كنید.
نکته تغذیهای: اگر میگوی تازه را برای خرید انتخاب میكنید، سر آن را در اسرع وقت جدا نمایید، چون اولین قسمتی است كه در میگو فاسد میشود.