پاستا با مرغ
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستا ..................................................400 گرم 1400 كیلوكالری
نمك......................................................به میزان لازم 0 كیلوكالری
سینهی مرغ بدون پوست و استخوان............2 عدد 420 كیلوكالری
روغن زیتون .............................................1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
نخودفرنگی .............................................115 گرم 95 كیلوكالری
آب مرغ...................................................6 قاشق غذاخوری 18 كیلوكالری
جعفری خردكرده ......................................4-5 قاشق غذاخوری 22 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در قابلمه بزرگ حاوی آب جوش و نمك بریزید و به مدت تقریبی 3-4 دقیقه روی اجاق بپزید تا نرم شود، اما له نشود! دو طرف تكههای مرغ را با اندكی روغن چرب كنید و در كاغذ آلومینیومی بپیچید. فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و تكههای مرغ را در سینی فربچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. حالا پاستا را در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید. اكنون نخودفرنگی، پاستا، مرغ و آب مرغ را درون تابه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. اكنون در تابه را بگذارید و صبر كنید پاستا 2 دقیقهی دیگر بپزد. آنگاه پاستا را در ظرف مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید و میل كنید.