Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:20

13
آبان
پاستا با مرغ

پاستا با مرغ

طرز تهیه پاستا با مرغ

پاستا با مرغ

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

پاستا ..................................................400 گرم     1400 كیلوكالری

نمك......................................................به میزان لازم     0 كیلوكالری

سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان............2 عدد     420 كیلوكالری

روغن زیتون .............................................1 قاشق غذاخوری     135 كیلوكالری

نخودفرنگی .............................................115 گرم     95 كیلوكالری

آب مرغ...................................................6 قاشق غذاخوری     18 كیلوكالری

جعفری خردكرده ......................................4-5 قاشق غذاخوری     22 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

پاستا را در قابلمه بزرگ حاوی آب جوش و نمك بریزید و به مدت تقریبی 3-4 دقیقه روی اجاق بپزید تا نرم شود، اما له نشود! دو طرف تكه‌های مرغ را با اندكی روغن چرب كنید و در كاغذ آلومینیومی بپیچید. فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و تكه‌های مرغ را در سینی فربچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. حالا پاستا را در آبكش بریزید و رویش آب سرد بدهید. اكنون نخودفرنگی،  پاستا، مرغ و آب مرغ را درون تابه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. اكنون در تابه را بگذارید و صبر كنید پاستا 2 دقیقه‌ی دیگر بپزد. آن‌گاه پاستا را در ظرف مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پاستا با مرغ تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز