پاستا با سس پستوی شويد و سالسای گوجهفرنگی تازه
مواد لازم برای 4 نفر
پاستا فتوچینی....................................500 گرم 1740 كیلوكالری
سیر خرد كرده ...................................8 حبه 0 كیلوكالری
ریحان تازه خرد كرده.............................یكدوم پیمانه 20 كیلوكالری
شوید خرد كرده..................................120 گرم 30 كیلوكالری
روغن زیتون......................................دوسوم پیمانه (160 میلیلیتر) 1440 كیلوكالری
پنیر پارمسان رنده كرده.......................یكدوم پیمانه (40 گرم) 180 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده .......................750 گرم 120 كیلوكالری
آبلیمو ...........................................2 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
چیلی (فلفل قرمز) خرد كرده..............3 عدد 5 كیلوكالری
دانه صنوبر برشته............................50 گرم 330 كیلوكالری
روش تهیه
پاستا را در یك قابلمه بزرگ حاوی آب جوش، بدون گذاشتن در بپزید تا كمی نرم شود و آبكشی كنید. حالا سیر، ریحان، شوید و روغن زیتون را در دستگاه غذاساز بریزید تا یكدست شود. اكنون پاستا، سس پستوی شوید، پنیر، گوجهفرنگی، آبلیمو و فلفل را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند. سپس دانه صنوبر را بیفزایید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
پاستا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری 1: اگر دانه صنوبر در دسترس نبود از خلال بادام استفاده كنید.
یادآوری 2: برای برشته كردن دانه صنوبر و یا خلال بادام، آن را درون تابهای – بدون روغن – بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.