Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:38

13
مهر
پاستا با سس پستوی شويد و سالسای گوجه‌فرنگی تازه

پاستا با سس پستوی شويد و سالسای گوجه‌فرنگی تازه

طرز تهیه پاستا با سس پستوی شويد و سالسای گوجه‌فرنگی تازه

پاستا با سس پستوی شويد و سالسای گوجه‌فرنگی تازه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

پاستا فتوچینی....................................500 گرم     1740 كیلوكالری

سیر خرد كرده  ...................................8 حبه    0 كیلوكالری

ریحان تازه خرد كرده.............................یك‌دوم پیمانه    20 كیلوكالری

شوید خرد كرده..................................120 گرم    30 كیلوكالری

روغن زیتون......................................دو‌سوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)    1440 كیلوكالری

پنیر پارمسان رنده كرده.......................یك‌دوم پیمانه (40 گرم)    180 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی خرد كرده .......................750 گرم    120 كیلوكالری

آبلیمو  ...........................................2 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

چیلی (فلفل قرمز) خرد كرده..............3 عدد    5 كیلوكالری

دانه صنوبر برشته............................50 گرم    330 كیلوكالری

 

 

      روش تهیه

پاستا را در یك قابلمه بزرگ حاوی آب جوش، بدون گذاشتن در بپزید تا كمی نرم شود و آبكشی كنید. حالا سیر، ریحان، شوید و روغن زیتون را در دستگاه غذاساز بریزید تا یكدست شود. اكنون پاستا، سس پستوی شوید، پنیر، گوجه‌فرنگی، آبلیمو و فلفل را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند. سپس دانه صنوبر را بیفزایید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

پاستا را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری 1: اگر دانه صنوبر در دسترس نبود از خلال بادام استفاده كنید.

یادآوری 2: برای برشته كردن دانه صنوبر و یا خلال بادام، آن را درون تابه‌ای – بدون روغن – بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

 

برچسب ها: پاستا، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 929 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز