سالاد سزار
مواد لازم برای 4 نفر
نان تست..................................7 برش 370 كیلوكالری
روغن زیتون...............................2 قاشق غذاخوری 270 كیلوكالری
پنیر پارمسان ...........................100 گرم 450 كیلوكالری
كاهو......................................1 عدد بزرگ 70 كیلوكالری
سینه مرغ پخته و خرد كرده........1 عدد (200 گرم) 210 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس
تخممرغ .............................1 عدد 80 كیلوكالری
سیر له كرده ......................1 حبه 0 كیلوكالری
آبلیمو ............................2 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
خردل .............................یكدوم قاشق چایخوری 3 كیلوكالری
روغن زیتون .....................سهچهارم پیمانه (180 میلیلیتر) 1620 كیلوكالری
روش تهیه
اطراف نان را جدا كنید و دور بریزید. نان را به صورت مكعبهای 1 سانتیمتری برش دهید و آن را در فر برشته كنید تا طلاییرنگ و ترد شود. سپس به كمك پوستكن پنیر را رشتهای برش بزنید. حالا برگهای خرد شده كاهو را همراه با نیمی از نان برشته شده، نیمی از سینه مرغ پخته و نیمی از پنیر و نیمی از سس در كاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون بقیه نان، سینه مرغ، پنیر و سس را بر روی سالاد بریزید.
روش تهیه سس
تخممرغ، سیر، آبلیمو و خردل را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مایه كمی یكدست شود. حالا روغن زیتون را كمكم به سس بیفزایید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود.