مواد لازم سالاد گرم بادمجان و نخود
نخود پخته 400 گرم
بادمجان 1 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
دانه زیره سبز 1 قاشق مرباخوری
برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو سالاد
طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود
*بادمجان را مکعبی خرد کرده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.
*روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
*اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید 150 تا 200 گرم نخود را بپزید.
*نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش کرده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.
*بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
*غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
با این خوراک خوش طعم رژیمی تا عید وزن تان را کم کنید!
سالاد ماکارونی کلاسیک با سس رژیمی
برای لاغر شدن این اسنک های خوشمزه را بخورید!