Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:15

7
دی
زیره پلو کرمانی ؛ یک پلو مقوی با عطر و بوی فوق العاده

زیره پلو کرمانی ؛ یک پلو مقوی با عطر و بوی فوق العاده

در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و بهمراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.

مواد لازم :

برنج : 2 لیوان

زیره سیاه : 3 قاشق غذاخوری

کره و روغن و نمک : مقدار لازم

 طرز تهیه :

زیره را 30 دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس ابکشی کنید.

 برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با اب سرد ابکشی کنید ( زمانی باید برنج را ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز برنج کمی خام باشد ).

 برنج ابکشی شده را با زیره و کمی نمک مخلوط کنید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ قرار دهید سپس برنج مخلوط با زیره را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.

 در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و بهمراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.

 نکته ها :

میتوانید در زمان ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا گوشت پخته پر کنید و به جای آب از آب گوشت یا آب مرغ برای روی برنج استفاده کنید ، به این صورت زیره پلو مجلسی و فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت.

 

بیشتر بخوانید :

خورشت هویج تبریزی ؛ یک خورشت خوش طعم آذری

شیرازی پلو ؛ غذای خوش طعم و اصیل ایرانی

برچسب ها: آشپزی، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، زندگی آنلاین، دستپخت، زیره پلو، زیره پلو کرمانی، پلوهای ایرانی تعداد بازديد: 791 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز