Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:48

24
بهمن
یک ترشی خوشمزه ؛ مخصوص افراد دیابتی

یک ترشی خوشمزه ؛ مخصوص افراد دیابتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش داده‌ایم.ترشی خرفه که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.

برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می‌کند. حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و برای تسکین حدت تب‌های گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد‌های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می‌کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می‌باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم و مقوی را به شما آموزش میدهیم.

مواد اصلی:

سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم

سیر رنده شده: ۱۰ حبه

نمک و فلفل تند: به مقدار لازم

سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم؛ و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند، ولی هنوز تازه بماند؛ و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

۲. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم. روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

۳. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

برچسب ها: ترشی، آموزش آشپزی، خواص خرفه، زندگی آنلاین، طرز تهیه انواع ترشی، ترشی خرفه، ترشی مخصوص افراد دیابتی، طرز تهیه انواع شور و ترشی تعداد بازديد: 871 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز