Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:10

12
مهر
سوپ گوجه فرنگی با نان برشته پنیری

سوپ گوجه فرنگی با نان برشته پنیری

گوجه‌فرنگی‌ها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز، سیر و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

مرضیه‌ مرشدی

 

مواد لازم برای 4 نفر 

گوجه‌فرنگی پوست كنده                  1/5 كیلوگرم

كره                                              20 گرم

پیاز ریز خرد كرده                             300 گرم

سیر رنده كرده                                4 حبه

زنجفیل  رنده كرده                           1 قاشق چایخوری

آرد                                               2 قاشق سوپخوری

آب مرغ                                          2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

رب گوجه‌فرنگی                              1 قاشق سوپخوری

شكر                                            1 قاشق چایخوری

پودر آویشن                                    1 قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده                             2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای تهیه نان برشته پنیری

نان باگت                                         1 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده                       یك‌دوم پیمانه

كره نرم شده                                    60 گرم

جعفری ریز خرد كرده                          1 قاشق چایخوری

روش‌تهیه سوپ گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. 

پیاز، سیر و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد آن را از روی اجاق بردارید.

حالا آب مرغ، گوجه‌فرنگی پوره كرده، رب گوجه‌فرنگی، شكر و پودر دارچین را نیز درون قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا سوپ بپزد و غلیظ شود.

اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید. با جعفری بیارائید و با نان برشته پنیری میل كنید. 

روش تهیه نان برشته پنیری

نان را به تكه‌های 2 سانتیمتری ببرید و در سینی چربكرده بچینید.

آن‌گاه پنیر پارمسان و كره را با هم مخلوط كنید تا خمیر شود.

سپس این خمیر را روی نان بمالید و چند دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود.

حالا جعفری را روی نان‌ها بپاشید و با سوپ میل كنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگی، مواد لازم سوپ گوجه فرنگی، آموزش سوپ، دستور تهیه سوپ، نان برشته پنیری، سوپ گوجه فرنگی با نان برشته پنیری، روش تهیه نان گوجه فرنگی تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز