مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
گوجهفرنگی پوست كنده 1/5 كیلوگرم
كره 20 گرم
پیاز ریز خرد كرده 300 گرم
سیر رنده كرده 4 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه نان برشته پنیری
نان باگت 1 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده یكدوم پیمانه
كره نرم شده 60 گرم
جعفری ریز خرد كرده 1 قاشق چایخوری
روشتهیه سوپ گوجه فرنگی
گوجهفرنگیها را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
آنگاه كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
پیاز، سیر و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد آن را از روی اجاق بردارید.
حالا آب مرغ، گوجهفرنگی پوره كرده، رب گوجهفرنگی، شكر و پودر دارچین را نیز درون قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا سوپ بپزد و غلیظ شود.
اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید. با جعفری بیارائید و با نان برشته پنیری میل كنید.
روش تهیه نان برشته پنیری
نان را به تكههای 2 سانتیمتری ببرید و در سینی چربكرده بچینید.
آنگاه پنیر پارمسان و كره را با هم مخلوط كنید تا خمیر شود.
سپس این خمیر را روی نان بمالید و چند دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر آب شود.
حالا جعفری را روی نانها بپاشید و با سوپ میل كنید.