فاطمه درویش
مواد لازم برای 6 عدد
آرد 150 گرم
کره 75 گرم
آب 2 قاشق سوپخوری
سیبزمینی (پخته و خرد کرده) 1 عدد
کدو (خرد و سرخ کرده) 1 عدد کوچک
بادمجان (خرد و سرخ کرده) 1 عدد
پنیر ورقهای دالیا 4 ورق
پودر سوخاری 60 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
کره 20 گرم
پیازچه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی رنده کرده 100 گرم
روش تهیه تارت سبزیجات
آرد و کره را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روش کنید تا به شکل خرده نان درآید آنگاه آب را اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمترببرید و در قالبهای تارت قرار دهید، رویشان را نیز با کاغذ روغنی و لوبیا بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
حالا سیبزمینی، کدو و بادمجان را لایه لایه روی تارت بچینید و روی آن سس بریزید و روی سسها را با پنیر و پودر سوخاری بپوشانید.
اینک تارت را دوباره در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود آنگاه پیازچه را بیفزائید و کمی آن را تفت دهید.
حالا ریحان و گوجهفرنگی را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین