مواد لازم ماهی شکم پر
ماهی قزل آلا یک عدد
میگو 100 گرم
سس خردل یک قاشق مرباخوری
لیموترش یک عدد
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
روغن کنجد بمیزان لازم
سیر اسلایس شده دو عدد
سس سویا یک قاشق سوپخوری
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
روش تهیه ماهی شکم پر
1) ماهی قزل آلا را پس از برش زدن و خارج نمودن استخوان بوسیله نمک و آبلیمو طعمدار کنید.
2) میگوی پاک شده را به همراه سیر، سویا سس، تخم گشنیز و سس خردل و کمی نمک و فلفل در غذاساز میکس کرده و داخل شکم ماهی را با آن پرکنید.
3) سطح ماهی را کاملا با روغن آغشته کنید و بمدت 20 دقیقه در فر با دمای 220 درجه قرار دهید تا کاملا برشته شود.
4) سپس با برشهای کدو رست شده، برنج، کاهو، زیتون و اسلایس پیاز آن را تزیین نمایید.