Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:31

30
آذر
سیرپلو با تره، یک غذای خوش عطر و بو

سیرپلو با تره، یک غذای خوش عطر و بو

سیرپلو یکی از غذاهای ایرانی است که عطر و طعم دلچسبی دارد.و به کسانی که علاقه به عطر بوی سیر دارند پیشنهاد می شود تا از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید. با ما همراه شوید تا طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سیرپلو با تره برای 4 نفر

سیر : دو گل

برنج : چهار پیمانه

تره خرد شده : دو لیوان

زعفران : یک قاشق سوپخوری

پیاز : دو عدد

گوشت گوساله خورشی : نیم کیلوگرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه سیرپلو با تره

سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.

تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.

آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید.

برنج را پاک کرده و خیس کنید.

پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.

گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید.

پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.

برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.

سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.

سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.

زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

برنج را دم بگذارید.

بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت ها را بچینید.

نکته :

1 - می توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.

2 - این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.

برچسب ها: آشپزی، غذاهای سنتی، آشپزی ایرانی، زعفران، زندگی آنلاین، دستپخت، فوت و فن های آشپزی، پلو زعفرانی، انواع پلوهای ایرانی، سیرپلو، طرز تهیه سیر پلو باتره، کدبانوی ایرانی، انواع پلوهای سنتی، انواع آش های سنتی، انواع خورش های ایرانی، ترفندهای پخت گوشت تعداد بازديد: 718 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز