طرز تهیه ارده خانگی مرحله به مرحله
از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ترکی و … خیلی استفاده میشه ما ایرانی هام معمولا از کرم ارده شیرین شده برای صبحونه استفاده میکنیم حالا در این مطلب من طرز تهیه ارده خونگی رو بهتون یاد میدم که میتونین بعدا داخل خیلی از غذاهای خوشمزه مثل حمص، بابا غنوج و … استفاده کنین.
دستور پخت ارده خانگی
ابتدا کنجدها رو تو یه تابه ی روی بریزید و شعله رو کم کنید و خیلی ملایم تفت بدید(برای من با شعله ی خیلی کم حدود10 الی 15 دقیقه طول کشید)
در ابتدا می بینید که کنجدها نازک هستند و هم چنین از کنجدها که حالت خشک دارند چیزی به قاشقتون نمی چسبه
تفت دادن در حدی که دانه های کنجدها که در ابتدا حالت نازکی دارند،یکم تپل بشن و به روغن بیفتند.
زمانی متوجه میشیم به روغن افتادند که کنجدها همونطور که گفتم تپل بشن و یکم به هم بچسبند و همینطور میبینیم که چنددونه ای م به قاشق بچسبه
پس کار تفتت دادن تموم شده و باید کنجدها رو ترجیحا همونطوری داغ توی آسیاب بریزید و بزنید و مدام استراحت بدید به آسیاب و این پروسه رو ادامه بدید تا کرم کنجد که یه کرم غلیظه شکل بگیره
زمانی که حالت کرم شکل گرفت ،میزان غلظتش رو خودتون تعیین کنید که بیشتر تو آسیاب بمونه یانه.
نکات آخر برای تهیه کرم ارده
1)توجه داشته باشید شما باید از کنجد خام و سفید استفاده کنید.
2)بعد از سرد شدن ارده آن را درون ظرف خشک و تمیز ریخته و هربار قبل از مصرف به خوبی تکان دهید.
3)بهترین روغن برای تهیه ارده روغن کنجد است.