صابر مالمیر
مواد لازم برای 4 نفر
روغن به میزان لازم
پیاز خلالی خردکرده 200 گرم
فلفلدلمهای خلالی خردکرده 150 گرم
قارچ خرد کرده 200 گرم
گوشت فیلة گوساله (خلالی کرده) 400 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
استاک گوشت به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
پودر جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
سیب زمینی خلالی کرده به میزان لازم
گوجه گیلاسی به میزان لازم
روش تهیه بیف استروگانف روسی
روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
فلفل دلمهای و قارچ را نیز بیفزائید و اندکی دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا در تابهای دیگر قدری روغن بریزید و گوشت را در آن تفت دهید.
سپس نمک، فلفل و سس سویا را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک آرد را نیز بیفزائید گوشت و آرد را روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
آنگاه آب گوشت را اضافه کنید تا گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و 2 دقیقه تفت دهید.
اکنون سبزیجات آماده کرده را اضافه کنید و در نهایت خامه و جوز هندی را بیفزائید.
حالا در ظرف مناسبی خوراک را بکشید و با خلال سیبزمینی و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین