آب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین های B است که دارای فواید سلامتی بیشماری می باشد. در این مطلب طرز تهیه رب انار رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم:
دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم
نمک: ۲ قاشق غذا خوری
دستور تهیه:
*انار را دانه کنید و لابهلای آن را نمک بزنید.
*انارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.
*بعد از یک روز دانههای انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.
*آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
*وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.
*در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید.
*به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
سایر نکات
استفاده از دیگ مسی باعث می شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند.