Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:03

12
آذر
رب انار ترش ؛ یک چاشنی خوشمزه

رب انار ترش ؛ یک چاشنی خوشمزه

رب انار ترکیب ساده‌ای از آب انار، شکر و آبلیمو می‌باشد؛ بنابراین همان فوایدی که از آب انار بدست می‌آید از رب انار نیز می‌توان کسب کرد. در این مطلب طرز تهیه رب انار رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

آب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین های B است که دارای فواید سلامتی بیشماری می باشد. در این مطلب طرز تهیه رب انار رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم:

دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم

نمک: ۲ قاشق غذا خوری

دستور تهیه:

*انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید.

*انارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.

*بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.

*آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه‌ یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

*وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.

*در جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را بردارید.

*به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.

سایر نکات

استفاده از دیگ مسی باعث می شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند.

برچسب ها: انار، خواص انار، رب انار، زندگی آنلاین، رب انار شیرین، طرز تهیه رب انار، رب انار ترش، دیگ مسی، خوشرنگ شدن رب انار، رب انار گوشتی، نگهداری از رب انار تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز