Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:47

15
بهمن
پتاژ برنج؛ سوپی جدید با طعمی بی نظیر

پتاژ برنج؛ سوپی جدید با طعمی بی نظیر

پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طبع ملایمی دارد.

پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.

مواد لازم:

نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم

خامه‏: ۵۰ گرم

تخم مرغ (زرده): ۳ عدد

شیر: ۱ لیوان

آب: ۳ لیوان

آرد برنج: ۱/۲ لیوان

کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته: بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

 

منبع: وب‌سایت سرآشپز پاپیون

برچسب ها: غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه انواع سوپ، زندگی آنلاین، دستپخت، غذاهای چند دقیقه ای، انواع پیش غذا، پتانژ برنج، طرز تهیه انواع سوپ با خامه، آموزش غذاهای رژیمی تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز