Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:52

5
دی
چیکن تترازینی (فتوچینی با فیله مرغ)

چیکن تترازینی (فتوچینی با فیله مرغ)

فتوچینی را به مدت 8 دقیقه در آبجوش و نمک بپزید. آن‌گاه آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و فیله‌های مرغ را تفت دهید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

فتوچینی                                  250 گرم

روغن مایع                                به میزان لازم

فیله مرغ خرد کرده                     4 عدد

قارچ خرد کرده                           200 گرم

نمک و فلفل سیاه                      یک هشتم قاشق چایخوری

پیاز خرد کرده                            1 عدد

سیر له کرده                             2 حبه

آرد سفید                                 یک‌چهارم پیمانه

آب مرغ                                    یک چهارم پیمانه

شیر پرچرب                              سه چهارم  پیمانه

آرد سوخاری                              یک دوم پیمانه

پنیر پارمسان                             یک دوم پیمانه

آویشن                                     به میزان لازم

جوزهندی                                 به میزان لازم

جعفری خرد کرده                       2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه چیکن تترازینی (فتوچینی با فیله مرغ) 

فتوچینی را به مدت  8 دقیقه در آبجوش و نمک بپزید.

آن‌گاه آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و فیله‌های مرغ را تفت دهید.

قارچ را نیز تفت دهید.

اینک فیله تفت داده، قارچ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید.

پیاز و سیر را قدری تفت دهید. و آرد را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

اکنون آب مرغ و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا تمام مواد فراهم کرده را به همراه فتوچینی، آرد سوخاری، پنیر پارمسان، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.

سپس ظرف نسوزی را چرب کنید و مواد فراهم کرده را درون آن بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک می‌توانید غذا را با ریحان تازه و گوجه‌ گیلاسی بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، چیکن تترازینی، فتوچینی با فیله مرغ، روش‌ تهیه چیکن تترازینی تعداد بازديد: 560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز