کیان رنجبر
موادلازم برای 2-4 نفر
کره 100 گرم
پیاز خرد کرده 100 گرم
سیر له کرده 2 حبه
فلفل دلمهای خرد کرده 100 گرم
گوجه فرنگی خرد کرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 50 گرم
استاک مرغ 200 میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
پودر پنیر پارمسان 100 گرم
روش تهیه سوپ پارمسان
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آن گاه پیاز، سیر و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید.
حالا گوجه فرنگی، رب گوجه و استاک را اضافه کنید و سوپ را 10 دقیقه دیگر بپزید.
سپس نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا را افزوده و پس از چند جوش سوپ را از صافی عبور دهید.
سوپ صاف کرده را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد.
اکنون پنیر را به سوپ اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.
سپس سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه نان مخصوص آن را میل کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم:
بسته موضوعی 118: دستور تهیه چند سوپ خوشمزه