Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:42

5
دی
سوپ پارمسان

سوپ پارمسان

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن گاه پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجه فرنگی، رب گوجه و استاک را اضافه کنید.

کیان رنجبر

 

موادلازم برای 2-4 نفر 

 کره                               100 گرم

پیاز خرد کرده                    100 گرم

سیر له کرده                     2 حبه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده       100 گرم

گوجه فرنگی خرد کرده        200 گرم

رب گوجه فرنگی                50 گرم

استاک مرغ                      200 میلی لیتر

نمک و فلفل                     به میزان لازم

آویشن                           یک قاشق چایخوری

پاپریکا                            یک قاشق چایخوری

پودر پنیر پارمسان             100 گرم

روش تهیه سوپ پارمسان

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن گاه پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و تفت دهید.

حالا گوجه فرنگی، رب گوجه و استاک را اضافه کنید و سوپ را 10 دقیقه دیگر بپزید.

سپس نمک، فلفل، آویشن و پاپریکا را افزوده و پس از چند جوش سوپ را از صافی عبور دهید.

سوپ صاف کرده را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسب برسد.

اکنون پنیر را به سوپ اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید.

سپس سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه نان مخصوص آن را میل کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانیم:

بسته موضوعی 118: دستور تهیه چند سوپ خوشمزه

 

برچسب ها: سوپ، زندگی آنلاین، شور و شیرین، سوپ پارمسان، دستور تهیه سوپ پارمسان، روش تهیه سوپ پارمسان، طرز تهیه سوپ پارمسان تعداد بازديد: 345 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز