Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:43

22
آذر
لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها

لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها

لپه قرمه یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین غذاهای محلی شهر دامغان است. طعم لپه قرمه مانند قرمه سبزی بوده،فقط به جای لوبیا در آن لپه استفاده می کنند.

لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است كه به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!

مواد اولیه برای تهیه لپه قرمه :

مرغ (سینه) : 400 گرم

سبزی (قرمه و سرخ شده) : 200 گرم

پیاز : 1 عدد

لپه : نصف پیمانه

غوره : نصف پیمانه

آبغوره : نصف پیمانه

نمك : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه لپه قرمه :

ابتدا لپه ها را با مقداری نمك آب پز می كنیم .

در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد كرده و در كمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.

سپس سینه مرغ را خرد كرده و به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.

زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می‌افزاییم.

وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه كرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمك به آن اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم تا خورش كاملا جا افتاده و آماده شود.

نكات مهم برای تهیه لپه قرمه :

1 - حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید.

2 - میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده كنید.

3 - بهتر است به همراه پیاز داغ یك قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ كنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.

برچسب ها: شیرینی پزی، غذاهای سنتی، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، زندگی آنلاین، ترفندهای آشپزی، دستپخت، لپه قرمه، غذای دامغانی، طرز تهیه لپه قورمه، انواع خورش های سنتی، انواع قورمه تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز