معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت چرخکرده 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رنده کرده و آب گرفته 1 عدد متوسط
آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری
نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
رب انار 4 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب کرده 50 گرم
آب 3 پیمانه
روش تهیه کوفته فسنجان
گوشت را به همراه تخممرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
نیمی از نعنا خشک و 1 قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.
آنگاه مواد را به مدت تقریبی30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید.
سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.
حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.
اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.
یادآوری: در صورتیکه رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.
منبع: شور و شیرین