Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:16

21
بهمن
خورش مرغ کاری + یک غذای خوشمزه هندی

خورش مرغ کاری + یک غذای خوشمزه هندی

در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه خورش مرغ کاری با ماست و خامه را به شما آموزش دهیم.

 آشپزخانه هندی یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین مطبخ‌های دنیاست. در حقیقت آشپزی هندی با فرهنگ و سنت هندی‌ها یکی شده و با وجود این‌که تنوع غذایی در این کشور بسیار زیاد است، اما همچنان هویت و اصالت خودش را در سرتاسر دنیا حفظ کرده است. خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب‌ترین غذا‌های تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالت‌های هند پخت و سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۶ نفر

کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد

سیر رنده شده: ۴ حبه

زیره سبز آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری

پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

پودر میخک: ۱ قاشق چایخوری

پودر زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری

خامه سنگین زده شده: ۱ فنجان

ماست چکیده: ۱ لیوان

بادام هندی: ۱/۲ فنجان

پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری

شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

سینه مرغ پوست کنده و بدون استخوان: ۲ عدد خرد شده به صورت قطعات مکعبی

پودر کاری: ½ قاشق چایخوری

 طرز تهیه مرغ کاری

۱. برای درست کردن خورش مرغ کاری با ماست و خامه ابتدا سس خورش را آماده می‌کنیم. در یک ماهیتابه و روی حرارت متوسط گاز کره آب شده را کمی گرم کنید. پیاز‌های خرد شده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه در کره تفت دهید تا سبک شوند. در ادامه ۴ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. زیره سبز، یک قاشق چایخوری نمک، پودر میخک، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه را هم اضافه کنید و با سیر و پیاز‌ها کمی تفت دهید. دو دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.

۲. در مرحله بعد خامه سنگین قنادی زده شده، یک لیوان ماست چکیده یا یونانی، پودر فلفل پاپریکا و یک قاشق غذاخوری شکر را به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است تمام محتویات ماهیتابه را به یک قابلمه مناسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای آماده شدن سس خورش مرغ کاری با ماست و خامه کافی است.

۳. در یک ماهیتابه نچسب روغن مایع را داغ کنید. تکه‌های سینه مرغ را در روغن بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید. بادام هندی‌ها را آسیاب کنید و پودر آن را به همراه پودر کاری روی تکه‌های مرغ بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که تکه‌های مرغ رنگ‌شان از صورتی به کرم تغییر کند ادامه دهید. ۳ دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.

۴. تکه‌های سینه مرغ تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید و به سسی که قبلا آماده کرده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا تکه‌های مرغ خورش خوب بپزند و خورش جا بیفتد.

۵. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را با جعفری تازه خرد شده تزیین و با برنج سرو می‌کنند. در صورت تمایل می‌توانید به سس خورش مرغ کاری کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. در این صورت دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را به پیاز‌های در حال تفت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه گرفته شود.

 

منبع:مجله کوروش

بیشتر بخوانید:

خوراک نودل با مرغ و قارچ ؛ یک غذای خوشمزه و فوری

کره کدو خانگی؛ یک کره سالم وخوشمزه گیاهی!

خوراک زبان گاو، یک خوراک لذیذ، مقوی و در عین حال ساده

با ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

برچسب ها: تغذیه سالم، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، غذاهای بین الملل، زندگی آنلاین، دستپخت، غذاهای هندی، مرغ کاری، طرز تهیه انواع غذای هندی، مرغ کاری با خامه، آموزش غذاهای تند، طرز تهیه انواع خورشت تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز