چه موادی لازم داریم؟
بادام زمینی بو داده خشک / به اندازه دلخواه
چطوری درست کنیم؟
برای تهیه کره بادام زمینی ابتدا بادام زمینی بو داده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. انتخاب با خودتان است که بادام زمینی بو داده با نمک یا بدون نمک باشد.
دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید تا بادام زمینی ها خرد شوند. بعد از 15 ثانیه، بادام زمینی به شکل شماره 2 درمی آید.
کره بادام زمینی
بعد از 30 ثانیه مشابه شکل شماره 3 خواهد شد. در این مرحله بادام زمینی ها کاملا خرد شده و کم کم شروع به چسبیدن به دیواره ظرف می کند. البته این زمان به قدرت دستگاه تان بستگی دارد. اگر نیاز بود اجازه دهید زمان بیشتری صرف شود.
بعد از 1 دقیقه و 30 ثانیه مخلوط بادام زمینی سفت و خمیری مانند می شود. به همین روال ادامه دهید.
در دقیقه دوم، مخلوط بادام زمینی کم کم شبیه کره بادام زمینی خواهد شد.
و در نهایت بعد از 2 دقیقه و 30 ثانیه کره بادام زمینی تهیه می شود.
در این حالت کره بادام زمینی باید قوام یافته و نرم باشد. در صورت تمایل می توانید اجازه دهید کره بادام زمینی بیشتر مخلوط شود.
کره بادام زمینی را به ظرف مورد نظر انتقال داده و در یخچال نگهداری نمایید.
توجه: می توانید کره بادام زمینی را با طعم های متفاوت تهیه نمایید، از جمله:
Chunky: یک فنجان بادام زمینی خرد شده به کره بادام زمینی اضافه کنید. می توانید در مرحله اول که بادام زمینی ها کمی خرد شدند، مقداری از آن را برداشته و کنار بگذارید و در آخرین مرحله اضافه نمایید. در این حالت موقع خوردن، خرده های بادام زمینی زیر زبان آمده و لذت بخش خواهد بود.
عسلی: می توانید 2 قاشق چایخوری عسل به کره بادام زمینی آماده شده اضافه نمایید.
دارچینی-کشمشی: نصف فنجان کشمش و 3 قاشق غذاخوری پودر دارچین به علاوه 2 قاشق غذاخوری شکر به کره بادام زمینی آماده شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در کره پخش شوند.
نکته 1: قابل ذکر است که این نوع کره را می توان از هر نوع مغز دیگر مانند بادام یا حتی تخم آفتاب گردان تهیه نمود.
نکته 2: برای تهیه کره بادام زمینی می توانید از غذاساز یا مخلوط کن استفاده کنید ولی کار با غذاساز به مراتب راحت تر است. پس اگر غذاساز در منزل ندارید از مخلوط کن استفاده نمایید فقط یادتان باشد که باید مقدار کمتری بادام زمینی در مخلوط کن بریزید.