Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:28

1
آبان
کباب تابه

کباب تابه

گوشت را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز در کاسه مناسبی بریزید.
آن‌گاه پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی را روی تخته کار بریزید و با ساطور خوب ساطوری کنید تا کاملا ریز شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 4-6 نفر 

گوشت چرخکرده                       1 کیلوگرم

نمک و فلفل                             به میزان لازم

زردچوبه                                  یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز                               یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد کرده                       500 گرم

فلفل سبز شیرین ریز خرد کرده    250 گرم

گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده           500 گرم

روش تهیه کباب تابه

گوشت را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی را روی تخته کار بریزید و با ساطور خوب ساطوری کنید تا کاملا ریز شود.

بعد به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

سپس گوشت را در تابه مناسبی پهن کنید.

اینک آن را به 8 قسمت مساوی برش بزنید و رویش را مطابق شکل با گوجه‌فرنگی و فلفل بیارائید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، کباب تابه، کباب تابه ای، مواد لازم کباب تابه، روش تهیه کباب تابه، آموزش پخت کباب تابه ای تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کباب چیست؟

فیلم روز
تصویر روز