Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:24

28
مهر
قیسی پلو با طعمی خاص+طرز تهیه

قیسی پلو با طعمی خاص+طرز تهیه

قیسی پلو بهترین پیشنهاد برای طرفداران غذاهای شیرین است و با مرغ یا گوشت تهیه می شود که طعم بسیار خوشمزه و دلچسبی دارد.

مواد لازم برای قیسی پلو:

روغن 3 قاشق سوپخوری

قیسی یک فنجان

نمک ، فلفل به مقدار دلخواه

جوز هندی نصف قاشق چایخوری

برنج 500 گرم

گوشت 500گرم

آب دو لیتر

دارچین یک قاشق مرباخوری

کره آب شده نیم فنجان

قیسی پلوقیسی پلو

 

طرز تهیه قیسی پلو:

گوشت را قطعه کرده آنرا با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید.

 سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد ، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده.

 آنگاه برنج را که پخته اید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده.

 قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج را روی آن ریخته و آنرا دم کنید.

 آنگاه که دم کشید می توانید آنرا میل نمایید.

 

 نکات تکمیلی در مورد قیسی پلو:

قیسی پلو جزو پلو و چلو میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

قیسی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

 

توجه: نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

برچسب ها: آشپزی، غذای سنتی، غذای ایرانی، آشپزی سالم، قیسی پلو، غذای شیرین، مواد لازم برای قیسی پلو تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز