Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:29

18
آذر
طرز تهیه ۳ نوع غذای سریع با مرغ

طرز تهیه ۳ نوع غذای سریع با مرغ

غذای سریع با مرغ را می‌توان از ترکیب فیله یا ران مرغ با انواع سبزیجات تهیه کرد و به صورت خوراک با نان یا برنج مورد استفاده قرار داد. گوشت مرغ خیلی سریع می‌پزد، به همین دلیل تنوع غذاهای سریع با مرغ بسیار بالاست.

زمان پخت گوشت مرغ کوتاه است و اغلب غذاهای سریع را می‌توان با مرغ درست کرد. کوکوی مرغ و سیب زمینی، شنیسل مرغ، مرغ سوخاری، کیک مرغ و قارچ، استیک مرغ و فیله مرغ سوخاری انواع غذاهایی هستند که با مرغ در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شوند. در ادامه با طرز تهیه چند نوع غذای سریع دیگر با این نوع گوشت آشنا می‌شوید.

۱. مرغ قلقلی

مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمه‌ای سرو می‌شود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است. زمان آماده سازی مواد اولیه برای این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۲۰ دقیقه است.

 مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست         2 عدد

پیاز ریز خرد شده   2 عدد

ساقه کرفس ریز خرد شده      1/2 ساقه

سیر له شده           1 حبه

سویا سس             2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

کنجد      1 قاشق چایخوری

پیازچه    100 گرم

دستور تهیه:

مرغ را به تکه‌های ۲ سانتی‌متری خرد کنید. روغن را داخل تابه حرارت داده و سپس مرغ را به مدت ۳-۲ دقیقه در آن بر روی حرارت بالا سرخ کنید تا طلایی شود.

آن را با قاشق سوراخ دار از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

پیاز، کرفس و سیر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲-۱ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق و تخم مرغ به آن اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید.

مخلوط فوق را به شکل گلوله‌های یک اندازه گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل تابه حرارت داده و مرغ‌های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

پیازچه‌ها را پاک کرده و به قطعات ۵ سانتی‌متری برش بزنید، سپس ۲-۱ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

مرغ‌های قلقلی را در ظرف سرو بکشید و پیازچه تفت داده شده را کنار آن بگذارید.

سویا سس و کنجد را مخلوط کرده، در جاسسی بریزید و کنار غذا قرار دهید.

۲. پاته مرغ

پاته مرغ یک نوع غذای سریع با مرغ است که تلفیقی از مرغ، ژامبون و سبزیجات بوده و به راحتی در منزل تهیه می‌شود. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

 مواد لازم :

گوشت مرغ پخته بدون پوست و استخوان          225 گرم

ژامبون   100 گرم

جعفری تازه          100 گرم

پوست لیمو ترش رنده شده     1 قاشق چایخوری

آب لیمو   2 قاشق غذاخوری

سیر       1 حبه

پنیر کم چرب        125 گرم

دستور تهیه:

مرغ و ژامبون را خرد کرده و داخل غذاساز بریزید.

جعفری، آب، پوست لیمو و سیر را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب خرد کنید تا کاملا ریز شوند.

مخلوط را داخل کاسه ریخته و پنیر کم چرب را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را بسته به ذائقه خود میزان کنید، درب ظرف را بسته و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پاته مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پوست لیمو تزیین کنید.

۳. غذای سریع با مرغ و انبه

مرغ و انبه تفت داده دارای ترکیب رنگ‌های متنوع و طعم‌های فراوانیست. زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۱۲ دقیقه است.

 مواد لازم :

ران مرغ بدون پوست و استخوان        6 عدد

زنجبیل تازه ی رنده شده       2 قاشق چایخوری

سیر له شده           1 حبه

فلفل قرمز چیلی     1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد

پیازچه    4 عدد

غلاف خوراکی نخود فرنگی 200 گرم

بلال ریز مینیاتوری            100 گرم

انبه        1 عدد

سویا سس             1 قاشق غذاخوری

روغن کنجد          1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

مرغ را به رشته‌های باریک و بلند خرد کرده و داخل کاسه‌ای قرار دهید. زنجبیل، سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده، سپس با رشته‌های مرغ ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا به هم آغشته شوند.

فلفل دلمه‌ای را به شکل مورب و باریک برش بزنید. پیازچه را نیز پاک کرده و اریب برش بزنید. بلال و غلاف خوراکی خوراکی نخود فرنگی را نیز از وسط به شکل مورب برش بزنید. انبه را پوست کنده، هسته آن را جدا کنید و گوشت میوه آن را به صورت خلال‌های باریک برش بزنید.

روغن را داخل تابه روی حرارت زیاد گرم کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

پیازچه، غلاف خوراکی نخود فرنگی و بلال را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سویا سس و روغن کنجد را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کرده و به همراه باقیمانده مواد به تابه اضافه کنید. انبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه به آرامی هم بزنید تا گرم شود.

نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بلافاصله سرو کنید.

برچسب ها: آشپزی، غذاهای فوری، آشپزی ایرانی، زندگی آنلاین، فیله مرغ، کتلت مرغ، دستپخت، گریل کردن گوشت، غذاهای فوری بامرغ، زرشک پلو با مرغ، گرفتن بوی مرغ، غذاهای جدید با مرغ تعداد بازديد: 978 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز