Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:34

29
آذر
کوفته معطر با سس انار

کوفته معطر با سس انار

پیاز را رنده کنید. در کاسه مناسبی گوشت، پیاز، تخم‌مرغ، ادویه‌ها،‌ گشنیز و جو را بریزید و ورز دهید. حالا کوفته‌ها را با اندازه‌های مناسب شکل بدهید و 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2 تا 3 سال 

مواد لازم 

پیاز                                      1 عدد متوسط

گوشت چرخکرده                     250 گرم

تخم‌مرغ                                1 عدد کوچک

پودر پاپریکا                             یک دوم قاشق چایخوری

سماق                                 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده                    1 قاشق سوپخوری

بلغور جو                               1 قاشق سوپخوری

روغن                                   2 قاشق سوپخوری 

مواد لازم برای تهیه سس انار

رب انار                                  یک‌چهارم پیمانه

آب مرغ                                  1 پیمانه

شکر قهوه‌ای                          1 تا 2 قاشق سوپخوری

پودر پاپریکا                             یک چهارم قاشق چایخوری

سماق                                  یک چهارم قاشق چایخوری

نشاسته ذرت                         1 قاشق چایخوری همراه با 2 قاشق سوپخوری آب سرد

دانه انار                                 از یک دوم انار

روش تهیه کوفته معطر با سس انار

پیاز را رنده کنید. در کاسه مناسبی گوشت، پیاز، تخم‌مرغ، ادویه‌ها،‌ گشنیز و جو را بریزید و ورز دهید.

حالا کوفته‌ها را با اندازه‌های مناسب شکل بدهید. سپس آنها را 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

آنگاه در تابه‌ای مناسب روغن بریزید و کوفته‌ها را تفت دهید تا تمام قسمت‌های آن طلایی شود.

در این هنگام آنها را روی حوله کاغذی بگذارید. رب انار، آب مرغ، شکر قهوه‌ای و ادویه را در تابه تمیزی بریزید و آن را به جوش بیاورید.

اجازه دهید به آرامی بجوشد تا کمی غلیظ‌تر شود. حالا مخلوط نشاسته ذرت و آب را بیفزایید و خوب هم بزنید.

اکنون نیمی از دانه‌های انار را همراه کوفته‌ها به سس اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.

تابه را تکان دهید تا از چسبیدن کوفته‌ها به هم جلوگیری شود.

اگر بعد از این مدت، سس هنوز غلیظ نشده، به حرارت دادن ادامه دهید تا به غلظت دلخواه برسد.

یادآوری: جو را از قبل بخیسانید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، کوفته، خوراکی شب یلدا، زندگی آنلاین، کوفته معطر با سس انار، آموزش پخت کوفته، کوفته معطر، سس انار، غذای شب یلدا تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز