Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:49

10
آبان
بورک ماهی و اسفناج

بورک ماهی و اسفناج

فیله‌های ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید. آن‌گاه نان یوفکا را روی سطح میز کار قرار دهید و رویش را با کره آغشته کنید. حالا ماهی مزه‌دار کرده را در وسط خمیر بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

فیله سمن                       600-500 گرم

نمک و فلفل                      به میزان لازم

روغن زیتون                       2 قاشق سوپخوری

نان یوفکا دالیا                     4 ورق

کره آبکرده                          50 گرم

برگ اسفناج                       200 گرم

سس گوجه‌فرنگی                یک‌دوم پیمانه

روش‌ تهیه بورک ماهی و اسفناج 

فیله‌های ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

آن‌گاه نان یوفکا را روی سطح میز کار قرار دهید و رویش را با کره آغشته کنید.

حالا ماهی مزه‌دار کرده را در وسط خمیر بگذارید و رویش برگ‌های اسفناج را قرار دهید و در خمیر را بپیچید و  مجددا‍ً رویش را با کره آغشته کنید.

اینک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی را در آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

اکنون مطابق شکل در ظرف مناسبی سس را بریزید و ماهی را درون آن قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، بورک، بورک ماهی و اسفناج، بورک ماهی، بورک اسفناج، دستور تهیه بورک، روش تهیه بورک، طرز تهیه بورک تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز