اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله سمن 600-500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نان یوفکا دالیا 4 ورق
کره آبکرده 50 گرم
برگ اسفناج 200 گرم
سس گوجهفرنگی یکدوم پیمانه
روش تهیه بورک ماهی و اسفناج
فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید.
آنگاه نان یوفکا را روی سطح میز کار قرار دهید و رویش را با کره آغشته کنید.
حالا ماهی مزهدار کرده را در وسط خمیر بگذارید و رویش برگهای اسفناج را قرار دهید و در خمیر را بپیچید و مجدداً رویش را با کره آغشته کنید.
اینک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و ماهی را در آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
اکنون مطابق شکل در ظرف مناسبی سس را بریزید و ماهی را درون آن قرار دهید.
منبع: شور و شیرین