Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:40

24
بهمن
خورش مرغ کاری

خورش مرغ کاری

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید. آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود. حالا نمک، فلفل و زرد چوبه را بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

روغن کنجد                    به میزان لازم

مرغ خرد کرده                یک کیلو و نیم

پیاز ریز خرد کرده             1 عدد متوسط

نمک و فلفل                  به میزان لازم

زرد چوبه                      یک قاشق چایخوری

زنجفیل رنده کرده          یک قاشق سوپخوری

پودر هل                      یک قاشق چایخوری

پودر جوزهندی              یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاری                    یک قاشق سوپخوری

پودر بادام هندی            250 گرم

آب لیموی تازه              یک قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه خورش مرغ کاری 

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید.

آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.

حالا نمک، فلفل و زرد چوبه را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس مرغ تفت‌داده را افزوده و به مدت 45 دقیقه آن را با حرارت ملایم بپزید.

اینک در تابۀ دیگری 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و زنجفیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا هل، جوزهندی، پودر کاری و پودر بادام هندی را بیفزائید و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش کاملا پخته شده و به روغن بیفتد.

در اواخر پخت آبلیمو را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه چلو سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خورش قلیه مرغ

خورش گل‌کلم

خورش گردو و اسفناج

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش خورش، آموزش آشپزی، آشپزباشی، خورش مرغ، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خورش مرغ کاری، دستور تهیه خورش مرغ کاری تعداد بازديد: 578 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز