اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن کنجد به میزان لازم
مرغ خرد کرده یک کیلو و نیم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
زنجفیل رنده کرده یک قاشق سوپخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر جوزهندی یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاری یک قاشق سوپخوری
پودر بادام هندی 250 گرم
آب لیموی تازه یک قاشق سوپخوری
روش تهیه خورش مرغ کاری
در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید.
آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
حالا نمک، فلفل و زرد چوبه را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.
سپس مرغ تفتداده را افزوده و به مدت 45 دقیقه آن را با حرارت ملایم بپزید.
اینک در تابۀ دیگری 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و زنجفیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا هل، جوزهندی، پودر کاری و پودر بادام هندی را بیفزائید و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش کاملا پخته شده و به روغن بیفتد.
در اواخر پخت آبلیمو را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه چلو سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: