منیژه غفوری
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
گوشت چرخکرده 500 گرم
برنج ایرانی 100 گرم
آب 375 میلیلیتر (یک و یک دوم پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد کرده 1 دسته
پنیر گودای رنده کرده 50 گرم
آرد 100 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
روش تهیه کتلت برنجی با پنیر
قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.
آنگاه نیمی از گوشت چرخکرده را به پیاز بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید.
سپس گوشت سرخکرده را کنار بگذارید تا خنک شود.
حالا برنج را همراه با آب و نمک در قابلمه مناسبی بریزید و 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.
اینک برنج، گوشت سرخکرده، گوشت چرخکرده خام، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.
جعفری و پنیر را نیز به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون هر بار به اندازه نارنگی از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل بیضی درآورید.
آنها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا آرد و تخممرغها را در بشقابهای جداگانه بریزید.
سپس کتلتها را ابتدا در آرد بزنید و بعد در تخممرغ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
اکنون کتلتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی، کرفس و زیتون بیارائید.
منبع: شور و شیرین