اعظم گلزارمنش
مواد لازم کاسه های پاستا و اسفناج
برای 6-8 نفر
کره 50 گرم
سیر له کرده 2 حبه
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
اسفناج بخارپز کرده یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
نان یوفکا دالیا به میزان لازم
کره اضافی 50 گرم
پاستا پخته شده یک پیمانه
ژامبون ریز خرد کرده 100 گرم
پنیر موزارلای دالیا 100 گرم
روش تهیه کاسه های پاستا و اسفناج
کره را در تابه مناسبی روی حرارت آب کنید، آنگاه سیر را در آن تفت دهید.
پیاز داغ، اسفناج، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
آنگاه چند دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
اینک از نان یوفکا دالیا مربعهایی به ابعاد 10×10 برش بزنید و تا سه لایه آن را با کره آغشته کنید و در قالب مافین قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.
حالا در ظرف مناسبی پاستا، ژامبون، اسفناج و پنیر را مخلوط کنید و کاسههای فیلو را با آن پر کنید و رویش پنیر بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.