Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:44

10
مهر
جالبترین ترفند هایی که شما را قهرمان آشپزخانه می کند!

جالبترین ترفند هایی که شما را قهرمان آشپزخانه می کند!

آشپزی یک حرفه جذاب است که برای آسان وصحیح انجام دادن آن نیاز به یادگیری ترفند‌هایی مفید در این زمینه است.

اینکه بتوانید غذا‌های خوشمزه بپزید واقعا هیجان انگیز است. اما اگر با ترفند‌های مخصوص بتوانید سریعتر این کار را انجام دهید، هیجان انگیزتر هم می‌شود. ما به شما کمک خواهیم کرد.

 

راحت ترین روش پخت سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کنید، روی آن نمک و کمی روغن زیتون بریزید. روی سینی فر گذاشته و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. با چنگال چک کنید پخته است یا نه

 

پای‌های منجمد به کمکتان می‌آید

بسیاری از افراد وقتی می‌خواهند پای درست کنند با مشکل خمیری و نرم بودن پوسته زیری مواجه می‌شوند. اما منجمد کردن پای قبل از پخت، این مشکل را از بین می‌برد چون قبل از اینکه مواد داخل پای نرم شود، پوسته زیرین می پزید و فرصتی برای از دست دادن آب اضافی ندارد. قبل از انجماد حتما پای را در کیسه پلاستیکی یا فویل بپیچید.

 

سبزیجات را در فر بپزید

برای پخت سبزیجات بخارپز در فر، آن‌ها را بشویید و به اندازه خرد کنید. سپس روی کاغذ نسوز به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

 

پیاز را منجمد کنید

این ترفند وقتی عجله دارید، به شما کمک می‌کند. پیاز را پوست بکنید و خرد کنید. سپس آن‌ها روی سینی گذاشته و در فریزر قرار دهید. فراموش نکنید که قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و چند ساعت آن را منجمد کنید. سپس پیاز‌ها را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و در فریزر قرار دهید تا هر موقع لازم داشتید استفاده کنید.

 

بااستفاده از پاستای مانده مافین درست کنید

این یک روش عالی برای استفاده از پاستا‌های مانده است. همچنین روش خوبی برای افزودن سبزیجاتی است که بچه‌ها دوست ندارند. منجمد و گرم کردن آن هم آسان است. کافی است تخم مرغ را با پاستاها ترکیب کرده و در قالب بریزید، سپس روی آن را با پنیر پوشانده و در فر قرار دهید 

 

مرغ ماریناد شده منجمد

معمولا بیشتر ما بعد از یک روز کاری طولانی به خانه برمی‌گردیم و مجبوریم آشپزی را شروع کنیم. برای اینکه راحتتر این کار را انجام دهیم مرغ‌ها را با ماریناد منجمد کنید.

 

قبل از پخت، مقداری ماست یونانی روی ماهی سالمون بریزید 

ماست یونانی ماهی را‌ تردتر می‌کند و کمک می‌کند آرد سوخاری به آن بچسبد.

 

 یک راه ساده برای آبپز کردن تخم مرغ

تخم مرغ‌ها باید تازه باشند. سوراخ کوچکی روی آنها ایجاد کنید تا هوای اضافی خارج شود. به مدت 10 ثانیه در آبجوش بجوشانید. سپس از آبجوش خارج کرده و بگذارید دمای آب روی شعله کمی کاهش یابد. سپس تخم مرغ‌ها را شکسته و یکی یکی در آب بیندازید. برای هر تخم مرغ اضافی باید زمان پخت را ۲۰-۳۰ ثانیه افزایش دهید.

 

ساندوریچ صبحانه آسان

به دنبال یک ساندوریچ خاص و آسان برای صبحانه می‌گردید؟ پیشنهاد می‌کنیم این مافین‌های خوشمزه را امتحان کنید: مقداری بیکن یا مرغ را قالب مافین بریزید، روی هر کدام یک تخم مرغ و مقداری نمک اضافه کنید. به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر بپزید.

 

طرز تهیه نیمرو در فر

قالب مافین را چرب کنید و تخم مرغ‌ها را درون قالب بشکنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. به مدت ۱۷ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.

 

ساندویچ ضدسرقت

از اینکه همکاران و دوستانتان ساندویچتان را بی اجازه برمی‌دارند و می‌خورند، خسته شدید؟ از کیسه‌هایی استفاده کنید که در دو طرف آن لکه‌های سبز و سیاهی به شکل کپک چاپ شده است.

 

 

 

 

برچسب ها: آشپزی، ساندویچ، آشپزخانه، آشپزی آسان، ماهی سالمون، ترفند، راهکار، صبحانه آسان تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما درخصوص این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز