Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:36

26
آبان
آش بادمجان، یک آش اصیل ایرانی +طرز تهیه

آش بادمجان، یک آش اصیل ایرانی +طرز تهیه

آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید.

در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.آش بادمجان یکی از آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذا‌های درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل‌ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم.

مواد لازم:

گوشت سردست ۴۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

بلغور گندم ۲۵۰ گرم

عدس ۲۵۰ گرم

پیاز ۳ عدد

سیر 4 حبه

نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری

بادمجان یک کیلوگرم

کشک 200 گرم

زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود.

سپس گوشت را به مواد اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کمی سرخ شود.

سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملاً بپزد.

بعد از اینکه گوشت پخت آن را از قابلمه خارج کنید و پس از ریش ریش کردن کنار بگذارید.

حالا بادمجان‌ها را پوست بکنید و مقداری نمک رویشان بپاشید تا تلخی بادمجان‌ها از بین برود.

پس از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.

سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و اجازه دهید خنک شوند.

پس از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، آنها را به شکل مربع‌های کوچک خرد کنید.

بهتر است حبوبات را از شب قبل بخیسانید. بلغور را با ۸ لیوان آب، داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و اجازه دهید بپزد.

حبوبات را با هم و با ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید تا بخوبی بپزند.

پس از اینکه حبوبات پختند، آنها را به قابلمه حاوی بلغور اضافه کنید.

در این مرحله یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن و زردچوبه در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس آن را به قابلمه اصلی‌اش اضافه کنید.

در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه بادمجان‌های خرد شده به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند.

با حرارت ملایم اجازه دهید‌ آش جا بیفتد و هر زمان‌ آش کشدار شد ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه کنید.

در پایان پس از اینکه‌ آش بخوبی جا افتاد آن را با سیر، پیاز و نعناع داغ تزئین کنید.

برچسب ها: آش، غذاهای سنتی، آشپزی ایرانی، آش بادمجان، دستور پخت انواع آش، آش سنتی تعداد بازديد: 957 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز