Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 13:09

6
آذر
لواشک سیب و دارچین

لواشک سیب و دارچین

پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید و سیب‌ها را خرد نمائید. آن‌گاه سیب را همراه با شکر، دارچین و آب در ظرف مناسبی بریزید و ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

آرزو مقدم

 

مواد لازم

سیب                                  یک کیلوگرم

شکر                                   1 قاشق سوپخوری سرپر

پودر دارچین                         1 قاشق چایخوری

آب                                     125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

روش تهیه لواشک سیب و دارچین

پوست سیب‌ها را  بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید و سیب‌ها را خرد نمائید.

آن‌گاه سیب را همراه با شکر، دارچین و آب در ظرف مناسبی بریزید و ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

حالا فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب‌ها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.

اکنون پوره به دست آمده را روی صفحه سیلیکونی به اندازه ۳۰ × ۴۰ سانتیمتر بریزید و با پالت صاف کنید.

صفحه سیلیکونی را روی سینی شیرینی بگذارید و لواشک را  به مدت یکساعت تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.

سپس فر را خاموش کنید و بگذارید لواشک در فر کاملا خشک شود.

اینک آن را از صفحه سیلیکونی جدا کنید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: لواشک سیب و دارچین، لواشک سیب، لواشک دارچین، روش تهیه لواشک، لواشک خانگی، دستور تهیه لواشک، لواشک تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این لواشک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز