آرزو مقدم
مواد لازم
سیب یک کیلوگرم
شکر 1 قاشق سوپخوری سرپر
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
آب 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
روش تهیه لواشک سیب و دارچین
پوست سیبها را بگیرید و هستههایش را جدا کنید و سیبها را خرد نمائید.
آنگاه سیب را همراه با شکر، دارچین و آب در ظرف مناسبی بریزید و ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید.
حالا فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیبها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.
اکنون پوره به دست آمده را روی صفحه سیلیکونی به اندازه ۳۰ × ۴۰ سانتیمتر بریزید و با پالت صاف کنید.
صفحه سیلیکونی را روی سینی شیرینی بگذارید و لواشک را به مدت یکساعت تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.
سپس فر را خاموش کنید و بگذارید لواشک در فر کاملا خشک شود.
اینک آن را از صفحه سیلیکونی جدا کنید.
منبع: شور و شیرین