امیرکاظمپور
مواد لازم برای 6-4 نفر
آب پیاز رنده کرده از 2 عدد پیاز بزرگ
پودر مرزنگوش 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
فیلة گوشت گوساله ورقهای خرد کرده 800 گرم
گوجهفرنگی به میزان لازم
فلفل سبز تند به میزان لازم
نان پیتا یا نان دلخواه به میزان لازم
ماست ساده 200 گرم
روش تهیه اسکندر کباب
آب پیاز، مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید، آنگاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید.
حالا قدری روغن زیتون در تابهای بریزید و ورقههای گوشت را روی حرارت تند سرخ کنید.
سپس گوجهفرنگی و فلفل را هم به همین طریق در تابه یا روی آتش کباب کنید.
اکنون در ظرف مناسبی نان را قرار دهید تکههای کباب را رویش بگذارید و از سس فراهم کرده روی اسکندر کباب بریزید و با گوجه، فلفل کبابی و ماست آن را بیارائید.
روش تهیه سس
3 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه 2 پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت سس را بپزید.
منبع: شور و شیرین