Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:39

14
آبان
اسکندر کباب

اسکندر کباب

آب پیاز، مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید، آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید.

امیر‌کاظم‌پور

 

مواد لازم برای 6-4 نفر 

آب پیاز رنده کرده                                 از 2 عدد پیاز بزرگ

پودر مرزنگوش                                     2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                                    1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                        5 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل‌سیاه                                 به میزان لازم

فیلة گوشت گوساله ورقه‌ای خرد کرده      800 گرم

گوجه‌فرنگی                                        به میزان لازم

فلفل سبز تند                                     به میزان لازم

نان پیتا یا نان دلخواه                            به میزان لازم

ماست ساده                                     200 گرم

روش‌ تهیه اسکندر کباب

آب پیاز، مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید، آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید.

حالا قدری روغن زیتون در تابه‌ای بریزید و ورقه‌های گوشت را روی حرارت تند سرخ کنید.

سپس گوجه‌فرنگی و فلفل را هم به همین طریق در تابه یا روی آتش کباب کنید.

اکنون در ظرف مناسبی نان را قرار دهید تکه‌های کباب را رویش بگذارید و از سس فراهم کرده روی اسکندر کباب بریزید و با گوجه، فلفل کبابی و ماست آن را بیارائید.

روش تهیه سس 

3 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه 2 پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت سس را بپزید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، کباب، آموزش آشپزی، آشپزباشی، روش تهیه کباب، دستور تهیه کباب، اسکندر کباب، شور و شیرین تعداد بازديد: 582 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز