Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 28 تیر 1403 - 09:36

22
خرداد
پلو گشنیز مکزیکی

پلو گشنیز مکزیکی

پلو گشنیز به همراه ران مرغ مکزیکی، همان‌طور که از نامش پیداست، یک غذای محبوب در کشور مکزیک، واقع در آمریکای جنوبی است.

مترجم : مرضیه عارف

 

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : هنگامی که اسم مکزیک به گوشمان می‌خورد، تنها چیزی که به یاد می‌آوریم این است که آنها به فلفل علاقه زیادی دارند. اما جالب است بدانید، آن‌ها همچنین به استفاده از آبلیمو، گشنیز و برنج قهوه‌ای در غذاهای خود بسیار علاقه‌مند اند. در ضمن شاید برایتان عجیب باشد که بدانید برخلاف عادات غذایی ما ایرانیان، در اکثر کشورهای جهان برنج، به عنوان دورچین در کنار غذای اصلی سرو می‌شود.

این دستور غذایی برای شش نفر مناسب است. می‌توانید طبق ذائقه خود و میهمانانتان، میزان فلفل استفاده شده در مرغ را کم یا زیاد کنید. همچنین امکان استفاده از روغن مایع یا کره، به جای روغن زیتون وجود دارد. در ضمن اگر گیاه خوار هستید نیز می‌توانید به جای ران مکزیکی یک خورشت لوبیای گیاهی، آماده و با پلو گشنیز نوش جان کنید.

مواد لازم

برنج  اعلا و یا برنج قهوه‌ای شش پیمانه
روغن زیتون دو قاشق چای‌خوری
نمک دریایی یک قاشق چای‌خوری
رنده پوست لیمو‌ترش نصف قاشق چای‌خوری
آب لیمو‌ترش یک قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده یک لیوان

 بیشتربخوانید:

رشته پلو قیسی مجلسی

 

 

 

روش تهیه پلو گشنیز

اولین مرحله: برنج را به خوبی بشویید (از این مرحله به هیچ‌وجه غافل نشوید زیرا با شستن برنج، نه تنها آلودگی‌ها را از روی آن‌ها پاک می‌کنید، بلکه در انتها برنج قد کشیده‌تر و نرم‌تری خواهید داشت). سپس حداقل دو ساعت به همراه آب و نمک آن را بخیسانید.

دومین مرحله: در قابلمه‌ای بزرگ آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس آب برنج را دور ریخته و برنج‌ها را در آب جوش بریزید. روغن زیتون را نیز اضافه کنید.

سومین مرحله: برنج را در حال جوش چک کنید. اگر برنج را بین انگشتانتان قرار دادید و با کمی فشار، برنج له شد اما داخلش کمی سفت مانده بود، زمان آبکش کردن برنج فرارسیده است. سریعاً آن را آبکش کنید.

چهارمین مرحله: پس از آبکش کردن برنج، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن کمی روغن بریزید. می‌توانید ته‌دیگ مورد علاقه خود را در قابلمه بچینید. یک لایه برنج بر روی ته‌دیگ ریخته و روی آن گشنیز خرد شده بریزید. این روند را ادامه دهید تا تمامی برنج در قابلمه قرار گیرد. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه دم بکشد.

پنجمین مرحله: در هنگام سرو پلو گشنیز، آب لیموی تازه را بر روی آن بچکانید. برنج شما آماده است!

مواد لازم برای تهیه ران مرغ مکزیکی

ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست سه عدد
روغن زیتون یک سوم فنجان
سیر ریز خورد شده شش حبه
پودر چیلی یا فلفل تند دو قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
آب لیموی تازه به مقدار لازم
رنده پوست لیمو به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش تهیه مرغ مکزیکی

اولین مرحله: در یک کاسه بزرگ روغن زیتون، سیر، رنده پوست لیمو، آبلیمو، پودر چیلی، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

دومین مرحله: مرغ ها را به صورت لایه لایه و نازک برش دهید.

سومین مرحله: مرغ‌ها را برای مزه‌دار شدن به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را به مدت پانزده دقیقه در دمای اتاق، سپس به مدت دو ساعت به صورت سربسته، در داخل یخچال قرار دهید.

چهارمین مرحله: یک ماهی‌تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغ‌ها را به صورت لایه لایه، داخل آن قرار دهید. شش دقیقه برای هر طرف کافی است. توجه داشته باشید که برای گریل کردن آن‌ها، به هیچ گونه روغن نیاز ندارید.

پنجمین مرحله: پس از پخت مرغ‌ها را بر روی برنجی که با گشنیز و لیمو دم کشیده است، قرار دهید و نوش جان کنید!

 

 

تعداد بازديد: 68 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز