ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشیها هستند که میتوان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشیهای خوشمزهای است که به دلیل داشتن بادمجان کبابی، گردو و زرشک در ترکیباتش یک چاشنی فوقالعاده خوش طعم و معطر برای غذاست. این ترشی را میتوانید به صورت مزه و بدون غذا هم میل کنید. به شما اطمینان میدهیم این ترشی خوشمزهترین ترشیای است که تابهحال خوردهاید و در تمام فصول سال هم میتوانید آن را تهیه کنید. اگر آمادهاید با ما همراه باشید تا با هم این ترشی خوشمزه و هیجانانگیز را که خیلی فوری آماده میشود، درست کنیم.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ترشی هفت بیجار مازندرانی
مواد لازم
بادمجان: ۵ عدد
زرشک: ۴ قاشق غذاخوری
گردو: ۵ عدد
رب انار رقیق: ۱ لیوان
سرکه: نصف لیوان
نمک و گلپر: به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
برای درست کردن این ترشی خوشمزه و فوری اول باید بادمجانها را کبابی کنید. برای شروع کار بادمجانها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا کبابپز را روشن کنید و بادمجانها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. در حین کبابی شدن هرچند دقیقه یکبار بادمجانها را پشت و رو کنید تا همه قسمتهای آن به صورت یکنواخت کبابی و پخته شود. بعد بادمجانهای کبابی شده داغ را داخل یک ظرف در بسته بگذارید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بماند تا نرم شود. حالا میتوانید خیلی راحت پوست بادمجانها را جدا کنید. بادمجانهای کبابی را به صورت ساطوری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. حالا مغز گردوی خرد شده، زرشک، نمک و گلپر، رب انار و سرکه را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. ترشی آماده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی همان لحظه آماده خوردن است و نیازی به ماندن و جا افتادن ندارد، اما بهتر است دو روز بماند تا مزهها کاملا به خورد هم بروند. نوش جان.