Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:12

28
شهریور
پلو جعفری با مرغ + طرز تهیه

پلو جعفری با مرغ + طرز تهیه

پلو جعفری با مرغ یکی از انواع پلو‌های مخلوط است که به دلیل داشتن سبزی جعفری در ترکیباتش بسیار مغذی است و به خصوص برای کودکان غذایی سرشار از ویتامین محسوب می‌شود.

شما می‌توانید پلو جعفری با مرغ را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن یک غذای جدید در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

پلو جعفری با مرغ یکی از انواع پلو‌های مخلوط است که به دلیل داشتن سبزی جعفری در ترکیباتش بسیار مغذی است و به خصوص برای کودکان غذایی سرشار از ویتامین محسوب می‌شود.

 بیشتربخوانید:

رشته پلو قیسی مجلسی

 

 

 

مواد لازم برای تهیه جعفری پلو

برنج: ۲ پیمانه

سینه یا فیله مرغ: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۲ پیمانه

سیر: ۲ حبه

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، ادویه مرغ و پودر پاپریکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه

برای شروع کار ابتدا فیله مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک ظرف گود بریزید.

پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید.

خوب مرغ را زیر و رو کنید؛ سپس درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.

بعد از اینکه مرغ مزه‌دار شد، کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید .

تکه‌های مرغ را همراه با زعفران دم کرده با حرارت کم تفت بدهید تا مرغ کم کم بپزد.

سپس سیر خرد شده را همراه با جعفری خرد شده به مرغ اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید.

در آخر کمی پودر دارچین روی مواد بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید.

تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد.

زمانی برنج برای آبکش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد.

برای پخت جعفری پلو بهتر است برنج را کمی کال‌تر و در اصطلاح دانه‌تر بردارید.

ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را بگذارید.

سپس یک لایه از برنج را داخل قابلمه بریزید و بعد چند قاشق از مایه‌ای که آماده کرده‌اید، روی برنج بریزید.

این کار را به صورت لایه به لایه ادامه بدهید تا قابلمه پر شود.

در آخر دو قاشق غذاخوری روغن یا کره روی برنج بریزید و برنج را دم کنید.

برچسب ها: زعفران، جعفری تعداد بازديد: 177 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز