Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 13:18

28
مرداد
طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ

پاستا یکی از خوشمره ترین غذاهایی است که می توانید به راحتی با دستورهای مختلفی در خانه تان درست کنید. پاستا فتوچینی با سس قارچ یکی از این مدل های است که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما می گوییم

مواد لازم

قارچ برش خورده : 700 گرم

شیر خشک : 2 قاشق غذاخوری

آرد سفید همه کاره : 3 قاشق غذاخوری

آب سبزیجات یا آب گوشت : 1 فنجان

خامه سبک : ⅓ فنجان

پنیر پارمزان : ½ فنجان

موسیر خرد شده : 1/2 فنجان

سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک : 3/4 قاشق چایخوری

فلفل تازه : 1/2 قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پاستا پستو بدون مرغ

 

 

 


طرز تهیه

پاستا را مانند تمام پاستاهایی که درست می کنید برای 8 الی 10 دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.

در یک تابه روغن را کمی داغ کرده و سیر، آویشن، نمک، فلفل را کمی تفت دهید.

قارچ های خرد شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.

این کار را برای 7 الی 10 دقیقه انجام دهید تا آب قارچ ها تبخیر شود.

آردو شیر خشک را با هم مخلوط کرده و درون آب سبزیجات حل کنید.

این مخلوط را به مخلوط قارچ اضافه کرده و برای 1 دقیقه تفت دهید.

پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را از روی گاز بردارید.

در این مرحله خامه را به سس قارچ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 بیشتربخوانید:

 

برچسب ها: پاستا، قارچ، خامه، سیر، موسیر، پنیر پارمزان، پاستا فتوچینی تعداد بازديد: 196 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز