تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زيتون...............1 قاشق سوپخوري
پياز قرمز خردكرده................ 1 عدد درشت
سير له كرده..................2 حبه
پودر پاپريكا................ 3 قاشق چايخوري
پودر زيره سبز.................. 2 قاشق چايخوري
پودر دارچين...............يكدوم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي پوره كرده ..................500 گرم
سيبزميني خردكرده................. 4 عدد متوسط
قرص عصاره سبزي................. 3 عدد
آبجوش............... 5/1 ليتر
اسفناج خردكرده................ 500 گرم
باقلاي پاك كرده............... 500 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورشت کله گنجشکی ؛ غذای اصیل ایرانی
طرز تهیه
ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم كنيد. آنگاه پياز، سير و ادويهها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره گوجهفرنگي و سيبزميني را بيفزائيد. قرص عصاره سبزي را در آبجوش حل كنيد و درون قابلمه بريزيد. همينكه سيبزميني پخت، اسفناج و باقلا را اضافه كنيد و بگذاريد خوراك بپزد و جا بيفتد. اكنون خوراك را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بكشيد.