Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:49

4
تیر
خوراک اسفناج سيب‌زمينی و باقلا

خوراک اسفناج  سيب‌زمينی و باقلا

ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم كنيد. آن‌گاه پياز، سير و ادويه‌ها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره‌ گوجه‌فرنگي و سيب‌زميني را بيفزائيد. قرص عصاره‌ سبزي را در آب‌جوش حل كنيد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زيتون...............1 قاشق سوپخوري

پياز قرمز خردكرده................ 1 عدد درشت

سير له كرده..................2 حبه

پودر پاپريكا................ 3 قاشق چايخوري

پودر زيره سبز.................. 2 قاشق چايخوري

پودر دارچين...............يك‌دوم قاشق چايخوري

گوجه فرنگي پوره كرده ..................500 گرم

سيب‌زميني خردكرده................. 4 عدد متوسط

قرص عصاره‌ سبزي................. 3 عدد

آب‌جوش............... 5/1 ليتر

اسفناج خردكرده................ 500 گرم

باقلاي پاك كرده............... 500 گرم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورشت کله گنجشکی ؛ غذای اصیل ایرانی

 

 

طرز تهیه

ابتدا روغن را در قابلمه مناسبي، روي اجاق گرم كنيد. آن‌گاه پياز، سير و ادويه‌ها را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس پوره‌ گوجه‌فرنگي و سيب‌زميني را بيفزائيد. قرص عصاره‌ سبزي را در آب‌جوش حل كنيد و درون قابلمه بريزيد. همينكه سيب‌زميني پخت، اسفناج و باقلا را اضافه كنيد و بگذاريد خوراك بپزد و جا بيفتد. اكنون خوراك را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بكشيد.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: خوراک، زیره، خوراک سبزیجات، سیر، خوراک اسفناج، پاپریکا، طرز تهیه خوراک اسفناج، روغن زيتون، دارچين تعداد بازديد: 159 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز